4 °C

Стикери поясняват новите правила за паркиране в центъра на Първомай

Изображение 1 от 3

  Над 500 стикера са разлепени по стъклата на неправилно спрелите автомобили в центъра на Първомай – каза Живко Чакръкчиев от охранителната фирма на общината. Резултатът -почти навсякъде се спазват знаците за паркиране и престой. За ден са предупредени десетки шофьори, обърнато им е внимание както на еднопосочното движение по места, така и на начините на паркиране.

  „Предупреждаваме всички- каза още Чакръкчиев - В същото време отстраняваме противоречивите знаци и указания, стремим се да бъдем полезни, защото когато всички свикнат със знаците, движението ще бъде много по-лесно.

  Въпреки взетите мерки, все още има движещи се в насрещното движение автомобили по „Княз Борис I“.

  Водачи се оплакаха, че новата организация е довела до натовареност на улица „Кочо Честименски“ пред двора на училище „Златаров“.

  Спорният знак „Спирането забранено“ пред аптеката на Цветилова вече е премахнат.

  От охранителната фирма обещаха, че ще бъде направено всичко възможно, за да се преустанови и паркирането на автомобили върху платното на ул. „Братя Миладинов – юг“ в участъка между стария подлез и ресторант „Елит“.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (17)

  • 1
   Пи
   питане
   12 -1
   17:48, 16 дек 2016
   Бай Живко ще се сети ли, че трябва да се поставят пътни знаци или маркировка, която да указва начина на паркиране. Особено там, където паркирането трябва да бъде не усопредно на тротоара, а под ъгъл спрямо тротоара.Явно някой си мисли, че стикерите заместват пътните знаци.
   • Гр
    гражданин
    4 0
    16:36, 17 дек 2016
    на пролет защото боята сега не хваща
   • 12
    1221
    0 -1
    06:54, 20 дек 2016
    Няма да се сети защото няма от къде да му дойде. Разберете той е поставено лице и от хора чувам че е скаран със закона за движение по пътищата и правилника за прилагането му. Не може едно жигуло да се прави на компетентен защото не познава закона. Гледам ония момчета днес поставят знак, утре го махат. Това е той каносаният храненик на общината а и с другата компетенция Ана Матова са като брат и сестра- Хвани единия и удари другия
  • 2
   Ня
   някой
   8 -2
   20:15, 16 дек 2016
   Аз много им знам коя улица как се казва.
   • Ин
    инструктор
    7 0
    07:31, 17 дек 2016
    Не трябва да знаеш имената на улиците,а да си научиш пътните знаци!!!!!
  • 3
   Гр
   гражданин
   12 -1
   16:34, 17 дек 2016
   защо пред заведението на митьо-буковеца,,каприз" на отсрещната страна на улицата има сложени щайги(касетки) от бира? Това е възмутително!
   • До
    до грожданина
    8 -1
    18:24, 17 дек 2016
    За да не подскачат сервитьорките по капаците на колите. Шегичка. Предполагам, че Живко е разрешил. Между другото, пишете в Гугъл Живко Чакръкчиев и се наслаждавайте на четивата.
   • Ис
    искрено и лично
    9 -2
    18:47, 17 дек 2016
    Невероятно популярен "експерт" охранител - /естествено в отрицателния смисъл/ намерил топъл пристан -хранилка в общината. В София колегите му от бранша се хилят като се сетят за профсъюзната му дейност. И тези каносани кичури- толкова "искрени и лични"
  • 4
   Въ
   въпрос
   8 -1
   05:55, 18 дек 2016
   живко чакръкчиев? новият съпруг на д-р симеонова ли е?
   • От
    отговор
    4 -1
    17:15, 18 дек 2016
    аха
   • Ба
    Баба
    4 0
    00:33, 19 дек 2016
    Този е поредния любимец храненик от тайфата на Миткуф-Папаз-Балабан.
   • Ба
    Баба
    5 0
    00:35, 19 дек 2016
    Ми тя д-р Симеонова що не си го храни ами го втъкнаха на нас?
   • 12
    1221
    0 0
    06:45, 20 дек 2016
    Поредния съпруг на кака Сиска е точната дума.
  • 5
   33
   333
   2 0
   16:08, 19 дек 2016
   Най-после се установи ред в центъра!Браво на всички съзнателни граждани!
   • 33
    333
    1 0
    16:14, 19 дек 2016
    Точно така!Полицаите да стоят далече от центъра ....примерно на "цариградското". Тяхното присъствие навсякъде води до хаос,объркване и глоби!
  • 6
   На еднопосочна улица НАСРЕЩНО ДВИЖЕЩА се Х5-ца която явно не знае значението на знаците ми бутна огледалото, това само в Първомай го има.Ако въпросният шофьор чете това ``Майнатати Брато``Явно все пак парите не копуват акъл.
  • 7
   Ня
   Някой
   0 0
   18:07, 21 дек 2016
   Някой знае ли кой ги е разлепял тия стикери за да го някарам сега да си изстърже лепилото от стъклото на колата ми? Бунак да го беше сложил на чистачката.

  Хороскоп за 29.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
  29 ное 2020
  Последни новини