За циклон от засилени емоции предупредиха от телевизия „Христо Ботев“

Изображение 1 от 5

    Над 30 деца от НУ „Христо Ботев“ взеха участие в „излъчването“ на Коледното телевизионно шоу“. В ролите на репортери, журналисти, актьори, танцьори и певци влязоха учениците от клубовете по театър, съвременни и народни танци и вокалната група на училището, водени от Спас Янков, Йоана Димова, Иванка Димитрова и Сияна Антонова.

    Новинарската емисия започна с „репортажи“ от света и у нас за посрещането на големите празници. Репортер влезе в дома на българско семейство, друг представи коледарска група, имаше видео разходка и в училището. Една от новините отразяваше коледния базар на децата от „Христо Ботев“.

    Неразделна част от новинарския блок бяха спортът и времето. Репортерите разказаха как върви подготовката за „Биатлона до магазина за коледни подаръци и обратно по домовете“. Синоптичката предупреди децата „За засилен циклон от емоции в навечерието на Коледа“.

    Както всяка телевизия и в тази имаше рекламен блок с песни и танци с вълнуващи послания.

    В рубриката „малък коментар“ първокласници споделиха кои са чудесата на Дядо Коледа – елените, шейната, това, че успява да влезе през комина, вълшебният му костюм.

    Накрая дойде и добрият старец, за да зарадва малчуганите с подаръци и добри думи, а те го поздравиха с още танци и песни.

    В дните до Коледа своята програма децата ще изнесат пред клуб на пенсионерите и по традиция в Центъра за настаняване от семеен тип.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ka
      Karolina Sanches
      2 0
      11:43, 16 дек 2016
      Браво! Много хубава инициатива!
      • 55
        5555
        1 -1
        16:46, 16 дек 2016
        Много има да се учите от Спас Янко. Много трябва да ходите на пуц при него за да се научите как се правят тези неща. Доста хора се опитват да го подражават ама той е една ненадмината легенда не само в театъра. Бъди жив и здрав и още дълги години да ни радваш. Знам,че сега като прочетат тези думи, много от враговете ти ще се озлобят още повече.Ама няма нищо ще им покажем как се играе футбол на малки вратички как се правят читалчета. Успехи и за напред.
    • 2
      До
      до радка
      1 -1
      06:07, 17 дек 2016
      права си, радке
    Последни новини