Малките полицаи ще рисуват своята академия

Малките полицаи от Детско полицейско управление на НУ „Христо Ботев” Първомай ще вземат участие в конкурс за рисунка на тема „АЗ и Детското полицейско управление ”.

Целта на конкурса е чрез техниките на изобразителното изкуство децата да претворят своя свят на доброволец в детско полицейско управление, да покажат чрез лично творчество и през своите очи усвоеното до момента от първите занятия в детското полицейско управление.

Всеки участник представя до две рисунки. Той може да използва всички видове живописни, графични и приложни техники, както и материали за рисуване. Задължително условие за участие е рисунките да бъдат по темата на конкурса и във формат 35 х 50. Жури ще селектира най-добрите рисунки. Конкурсът ще се реализира на 3 етапа – училищен, областен и национален. Обявяването на победителите в училищния етап ще се състои на 21.12.2016г. в сградата на НУ „Христо Ботев” Първомай, а отличените рисунки на 1 и 2 място ще бъдат изпратени в ОД на МВР гр. Пловдив за селектиране и участие в Националния конкурс за рисунка на тема „Аз и детското полицейско управление” и представянето им в изложба.

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни при Община Първомай осигурява за участниците предметни награди и грамоти за призовите места и поощрителни награди за всички участници в конкурса.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини