"Борислав" е на областния финал за купата на Аматьорската лига

Oтборът на “Борислав” се класира за областния финал на турнира за Купата на Аматьорската футболна лига, след като победи с 2:1 гостуващия му “Атлетик” (Куклен), гласи съобщението, публикувано в официалната група на отбора във фейсбук.

След нулево първо полувреме гостите успяха да открият резултата в началото на втората част след спорно положение за засада. Нашите изравниха веднага с попадение на Валентин Сливов, който бе изведен с перфектно подаване сам срещу противниковия вратар от Шаби Османов.

В 60-ата минута Кристиян Ватралев бе съборен в наказателното поле и реферът отсъди дузпа за “Борислав”, превърната в гол от Шаби Османов в стил “Паненка”.

Малко по-късно отборът на “Атлетик” също получи право на удар от бялата точка, след като дебютиралият повторно на първомайската врата след операция Ферди Мюмюнов се сблъска с противников играч. Мюмюнов обаче поправи грешката си, като акробатично изби топката, летяща към долния десен ъгъл на вратата му. До края на мача нашите имаха още няколко отлични възможности за гол.

Съперник на “Борислав” в областния финал ще бъде тимът на “Марица” (Пд). Двубоят ще се състои на 26 октомври, сряда, от 16 часа в Първомай.

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Фе
    фен
    2 -3
    12:05, 20 окт 2016
    Да си гледат първенството че тия измислени купи само разконцентрират и изхабяват енергия.
    Падаме от слабаците . пък за тая купа се напъваме, странна логика
    • 12
      1212112
      4 -3
      12:48, 20 окт 2016
      И те играят тото - черно
  • 2
    Пр
    Продължаваме напред
    2 -3
    09:16, 21 окт 2016
    И всичко това постигнато с чужд лиценз - на Кедър(Пловдив)
  • 3
    Ед
    Един Любеновки катиЛ
    1 0
    11:06, 22 окт 2016
    Янец стига де !
Последни новини