27 °C

Инцидент затруднява движението на кръстовището до детска градина "8 март"

Изображение 1 от 3

  Катастрофа затруднява движението на кръстовището между улиците „Бор“ и „Христо Смирненски“.

  Според ситуацията, която видяхме на място, най-вероятно лек автомобил Опел с кърджалийска регистрация е отнел предимство на идващ от надлеза Форд. Шофьорът на форда се е врязал в оградата на дома на ъгъла и е спрял на сантиметри от електрически стълб.

  Най-вероятно пострадали има, но информация ще бъде дадена от пресцентъра на МВР по-късно. 

  На място движението се регулира от полиция и се извършват следствени действия.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (19)

  • 1
   Он
   Оня, дето му е прекипяло
   36 0
   16:08, 2 авг 2016
   Първомай е пътният ад на планетата. Всеки кара където си иска. Никой никакви знаци не гледа. Паркират където си поискат. Минават където им падне. Пешеходците са абсолютни терористи - пресичат на всевъзможни места, като се хвърлят пред колите без да се огледат. По цялата улица Христо Смирненски майки с колички цепят по осовата линия, макар че има тротоари като слънце и от двете страни. А ******ите са най-нахални - вървят си по асфалта, а като им свирнеш, теглят ти една майна, че си им развалил рахатя. А катаджиите освен да седят на сянка и да дебнат някой, дето кара с 60 на дебърския път нищо друго не правят. Поне веднъж да глобят някой нагъл пешеходец, колоездач-самоубиец или каруцар-камикадзе.
   • Пе
    Пешеходка
    9 -2
    19:45, 2 авг 2016
    Тези тротоари като слънца на Смирненски, се ползват за паркинг и пазар, така че малко трудно да се ползват по предназначение. A по центъра на града, рядко се намира свободна/ незаета от кола/ пешеходна пътека, по която човек да може да пресече.
  • 2
   Не
   нервния
   15 -5
   17:32, 2 авг 2016
   няма ли да направят нещо с това кръстовище.....десетки катастрофи станаха там заради отнемане на предимството?!!!! тоя смотаняк кмета няма ли да направи нещо с това кръстовище??? крайно време е!!!!!
   • Сп
    Спокойния
    8 -4
    21:02, 2 авг 2016
    И какво трябва да направи кмета ?
    Може би да вземе една палка и да регулира движението 24/7 или да стои на кръстовището под един чадър и да маха на колите да зачитат знака СТОП ...
    Дори и да се сложи знак със звук и светлини пак неопитните неграморни хора ще го подминават като малка гара.
    #самоказвам
   • Уч
    участник в движението
    15 0
    21:59, 2 авг 2016
    Какво искаш да направи кмета по- точно Видимостта на това крастовище е изкуствено ограничена от товарните камиони на безалкохолните братя които и денем и нощем паркират камионите си върху пътното платно на улица Бор в близост до кръстовището.
  • 3
   Ам
   Амин
   7 -5
   18:09, 2 авг 2016
   Господ да пази от катастрофи и убийства. Вярвайте в Бога, смирете се, отидете на църква и се помолете. С Божията помощ, дано се оправят пострадалите.
   • Хм
    Хм
    2 -3
    20:02, 2 авг 2016
    Гледай да не ти докарат пострадалите в църквата. Един много голям минус от мен. МИНУС.
  • 4
   До
   До оня, дето му е прекипяло.
   12 0
   18:55, 2 авг 2016
   Прав си за всичко, което си написал. Прав си и за майките с количките по осовата линия на ул. "Хр. Смирненски", Прав си и за широките тротоари. Не искам да съм пророк, но рано или късно по тази улица ще стане тежко ПТП,защото нито майките с количките, нито пешеходците могат да се движат по тротоарите. с паркирали върху тях автомобили. Чия беше тази "умна" проектанска глава, която реши да стесни ВСИЧКИ новоремонтирани улици минимум със 1 метър и да увеличи ширината на тротоарите. Сега ако има паркиран автомобил на улицата, която и да е тя, автомобилите не могат да се разминат и става задръстване. Ако пък автомобилите са паркирани както обикновено на широките тротоари, пешеходците, в това число и майките с количките се движат по уличното платно измежду хвърчащите автомобили. Направо си е руска рулетка.
  • 5
   На
   На кой му пука ?
   14 -1
   21:27, 2 авг 2016
   Сещате те се откъде тръгна тоя мост и кръстовището. Тръгна от там - надлеза да не е над къщата на Мутафчиев . Затова моста е крив и стръмен и това кръстовище до детската градина е най-натовареното и рисково в града . Като капак това е проблем от ресора на канадския- бряговец зам.кмет Митков , който обещава че ще оправи движението в града и в центъра, и по княз Борис и по Орфей, ама то само с обещания за светлъл социализъм не става. Трябват компетентни люде , а такива в нашата управа просто няма . Затова ще трупаме само черна статистика докато началството си прибира заплата
   • Гр
    градски
    9 0
    08:29, 3 авг 2016
    Абсолютно си прав. Няма ресурс/капацитет/акъл в общината . В комбинация с нежелание става страшно . Ако човек е кадърен няма да стой тука и да се занимава с управлението на града. Всички в общината са търтей , безхаберници , хора които другаде няма как да се наложат. Намерили са мекото на баницата , взимат си заплатката и ги боли фара за дупки , кръстовища , безработица , пияни , заляни и т.н.
  • 6
   Не
   нервния
   5 -1
   09:12, 3 авг 2016
   как какво да направи кмета!!?? да сложат легнали полицай!!! вие които подкрепяте папаза сте същите некадърници като него на който му пука само за заплатката и какво ще откраде!!!
  • 7
   Qw
   Qwerty
   7 0
   10:40, 3 авг 2016
   Много неща могат да се направят които ще окажат нужния ефект.Само ,че хората от които зависи това нехаят.Ако не знаят ,нямат работа в общината.Аз знам и мога да го направя.Предполагам и много от Вас ще се справят.Ако нямат пари защо се надпреварват да искат да управляват?И не да ми правят "Угари"и подобни глупости ,ами да вкарват пари в неща от които зависим ние населението.Защото има и много други криви неща за изправяне.Крайно време е на едни следващи избори да помислите за Вас защото виждате тия колко ни мислят. Докога ще заменяме човешки съдби и животи за партийна преданост?
   • Пъ
    Първомай
    0 0
    10:50, 3 авг 2016
    Понеже започна да става досадно, държа да уточня: Фестивал "Угар" е инициатива на един човек - Георги Георгиев от Димитровград и той го организира чрез спомоществователи и набиране на средства от такси. Справка: материалите, поместени в този сайт и интервютата и репортажите в еТВ. За другото не споря...
   • Ам
    Амин
    2 -2
    11:32, 3 авг 2016
    Всяка община трябва да се грижи за храмовете си, защото първо се прави Храма, след това всичко останало се нарежда. Църквата има нужди и властите и миряните следва да се обеденят в усилието.
  • 8
   Ед
   един гражданин
   5 0
   15:40, 3 авг 2016
   Кмете кмете вземи някакви мерки вече . Не те интересува нищо само облаги да има и тва е . Колко по - сериозно нещо трябва да стане . Направете едне легнали полицаи на ул. Бор непосредствено пред пешеходните пътеки . Да видим кой ще се засилва .
  • 9
   78
   7878
   4 -2
   18:07, 3 авг 2016
   Трябва с една фуния малко мозък да налеят в главите на шофьорите. Ако спазваха знаците - единият да кара с 30 км., а другият да си изчака на стопа докато е сигурен - нямаше сега озлобените хейтъри да се възползват и веднага да плюят по кметове, зам. кметове и т.н. Интересно като са толкова печени коментаторите - те що щат в този град?! И дали изобщо им пука за нещо или само чакат някой да каже "а" и те да си излеят омразата по който им падне.
  • 10
   Иб
   ибо
   1 -2
   19:11, 3 авг 2016
   че той и Папаза на същата улица пред Соления не сгази ли една баба
  • 11
   Ат
   Атанас Атанасов
   3 0
   22:50, 3 авг 2016
   Заради построения надлез кръстовището на ул.Смирненски и ул.Бор ,е едното от най натоварените в нашия град което е предпоставка за ПТП. Като статистика там транспортните произшествия не са повече от други места в града.Но заради усиленото движение в този участък може да се поставят допълнителни указващи и ограничаващи знаци.Може да се регулира движението в определена посока за да се избегнат задръстванията при ляв завой.Може да се сложат знаци въздушно над цялото платно за движение за по добра видимост и за заостряне на вниманието на водачите.И не на последно място както е написал колегата "7878" трябва като се качим в ППС да мислим с главите си а не с краката,и да се научим да спазваме съответните пътни знаци ,защото те са поставени там не случайно по нечие хрумване.На много други места в града също има крещяща нужда да се осветят и регулират и други кръстовища и улици. А за "участник в движението " който е написал следното:
   "Какво искаш да направи кмета по- точно Видимостта на това крастовище е изкуствено ограничена от товарните камиони на безалкохолните братя които и денем и нощем паркират камионите си върху пътното платно на улица Бор в близост до кръстовището" отговорът ми е следния : Съгласно ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА Чл. 98. (1) Престоят и паркирането са забранени:........6. на кръстовище и на по-малко от 5 метра от тях; Спазено ли е това, няма как да се иска от участници в движението да не спират и да не паркират.Чл. 60. (1) В населените места спирането за престой и паркирането по двулентовите пътища с двупосочно движение се разрешават откъм страната на четните номера на сградите, а за извършване на товарно-разтоварна дейност - и от другата страна, ако това не спира движението на пътните превозни средства.Ясно ли се изразих ?За това и оторизираните органи ( КАТ и МВР) до сега не са намерили никаква вина на спрелите понякога товарни автомобили там, които визираш.И не само за това а и защото НИТО ЕДНО ОТ СТАНАЛИТЕ ТАМ ПТП НЕ СА ПО ВИНА НА НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНИ МПС>Крайно време е да се научим да спазваме законите в държавата независимо дали ни харесват или не,и когато мразим или завиждаме на някого да знаем ,че ни се връща двойно. Това което може да ни се случи на пътя до някъде зависи и от самите нас.Не бива сядайки зад волана да избиваме комплекси или да показваме мъжество.И трябва да сме отговорни на пътя и за другите участници в движението.Пожелавам на всички безаварийно каране.
  • 12
   87
   8787
   1 0
   19:56, 4 авг 2016
   Господин Атанасов, до някъде съм съгласен с написаното от Вас и напълно Ви подкрепям. Но организацията на движението в града е под всякаква критика. Относно товарно-разтоварната дейност на метри от кръстовището, тя найстина затруднява движението на кръстовището, че улица Хр. Смирненски е превърната в търговска-също, но там можете да си намерите истински пчелен мед и истинско вино. Улица Ст. Стамболов до автомивката на чичо Гено е автосалон и паркинг - един бус редовно е паркиран в тъмната част от денонощието на самото кръстовище и полицайте патрулират от там но не им прави впечатление и още и още - ад навсякъде и не па последно място кръстовището на Кн.Борис и Ст. Стамболов до магазина на Весо !!!!!!

  Хороскоп за 20.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Очаква ви ден, който ви предлага разнообразни възможности. Най вече от вас зависи как ще предпочетете да го прекарате, но със сигурност не трябва да спирате да се усмихвате и да забавлявате околните, защото настроението ви е страхотно.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Използвайте даденостите и бъдете полезни с уменията си. Повярвайте, ще бъдете оценени, а и вие самите ще се почувствате по-добре. Хобито ще ви достави удоволствие, а превърнете ли го в основно занимание, ще спечелите повече. Други ще обмислят промени, свързани с работата или пътуванията.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  В каквото и настроение да сте днес, не създавайте напрежение около себе си. Нещата ще се подреждат и без да влагате много нерви, бъдете по-спокойни и усмихнати. Нечия близост ви прави щастливи и внася сигурност в живота ви. Оценете го и се усмихнете, светът е по-добър, когато и вие сте добри към него.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Чуждите неволи ви причиняват страдания и това ви прави раздразнителни. Помогнете, но не изпадайте в крайности. Животът ви ще стане по-спокоен, а вие по-сговорчиви, ако изправите собствените си грешки. Среща с приятел ще ви помогне да се отпуснете. Други ще посветят от времето си в овладяване на нови знания или изучаване на чужд език.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате желание за почивка, но и няма да пренебрегнете задачите си днес. Стремежът ви за победа ще ви държи в будно състояние, като наред с това ще показвате и правилното отношение към събитията около вас. Ще се почувствате горди от себе си, запазвайки и уважението на околните.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Очаква ви дълго мечтан ден в домашна обстановка, където атмосферата едва ли ще бъде нарушавана от разноречия и други неприятни неща. Наслаждавайте се на спокойствието си и ако имате време подгответе плановете си за предстоящата седмица.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Без излишни вълнения ще разпределите задачите си и ще намерите време за всичко, което предвиждате за днес. Във възможностите ви е да задоволите и желанията на близките си. Това ще ги зарадва и ще подобри настроението и бита им. Предстоят ви незабравими мигове заедно. При водене на преговори бъдете максимално ясни и не изпадайте в излишни монолози.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Имате нужда от почивка, за да възстановите силите си. Заемете се с нещо, което ви е приятно и не се занимавайте с чужди проблеми. Поспортувайте, за да възвърнете добрата си физическа форма и да повишите тонуса си. Денят е създаден точно за това.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес обърнете по-голямо внимание на сърдечния си партньор. Ако напоследък сте пренебрегвали желанията му, сега е момента да поправите грешката си. Опитайте се да прекарате приятно този ден и най - вече да си починете. Имате богато въображение и бихте могли да измислите нещо еднакво интригуващо за всички.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Разнообразие от възможности и добро настроение за представителите на знака. С каквото и да решите да се занимавате, едва ли ще ви е скучно дори за момент. Получавате интересно предложение, на което няма да откажете. Ще ви се наложи да се съгласите със свой близък по важен въпрос.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не идеализирайте прекалено партньора си за да не останете разочаровани от него в един момент. Стремежът ви към независимост ще ви отдалечи от всеки, дръзнал да се доближи до вас. Сами си създавате предпоставки да страдате, като прехвърляте вината върху чуждото несъвършенства.
  20 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате известни колебания днес относно по-нататъшните си действия на работното място. Изправени сте през труден избор, затова не избързвайте с решението си. Посъветвайте се с хората около вас и се опитайте да разберете и тяхната гледна точка, което ще ви бъде от огромна полза. В личен план си очаква временно разминаване с любимия човек.
  20 сеп 2020
  Последни новини