Да не можеш да се отървеш от жени

Сигурно неведнъж на някой от вас му се е случвало да има "игра" с някоя дама, да се налудува и след като реши, че е време отново да излезе на свобода, да установи, че това едва ли ще е толкова леко. Вие сте имали предвид нещо бързо, като сте мислили, че желанието за временна връзка е взаимно, но се оказва, че грешите.

Колкото и да се опитвате да се отървете от нея, толкова по-настоятелна става тя. Колкото повече страните от нея, толкова повече започва да ви търси тя. Получава се т.нар инверсия на чувствата.

Нали не сте забравили, че колкото по-недостъпен ставате, толкова по-апетитен сте. Някои мъже ще кажат, че подобен проблем е тяхната несбъдната мечта. Дрън-дрън... несбъдната мечта е само на тези, които не са се сблъсквали с подобна история.


Тези, които са, знаят колко е неприятно това чувство... Най-малкото, не можете да кажете на момчичето за реалните ви намерения от страх, че ще я нараните.

Най-лесно е да си измислите малоумна лъжа, която няма никакъв шанс да мине, но поне жената ще разбере какъв "нещастник" сте сама, без да се налага да й обяснявате, че не я заслужавате.

Другият вариант е да си сложите маската на "абсолютен гъз". Или ще подейства на момента или ще установите, че жената до вас е все по-привлечена от персоната ви в зависимост от това, колко често я карате да страда. Това НЕ Е ДОБРЕ.

При всички случаи трябва да се действа рано, даже още в самото начало.

Установете правилата

Просто от самото начало ще трябва да й дадете да се разбере, че няма да навлизате в сериозна връзка, а просто бихте искали да се позабавлявате заедно. Добре е много внимателно да подберете подходящи за това думи. Например, че търсите сродна душа, за да се разтоварите от дълга връзка, или някой, с който да се забавлявате взаимно.

Когато й казвате, че искате да я видите, намекнете, че ИСКАТЕ, а не се НУЖДАЕТЕ. Ако стигнете до момент, когато тя не иска да продължи без да имате по-сериозна връзка, я уведомете за истинските ви намерения. По-добре рано, отколкото...

Контролирайте се

Характера на връзката се познава по това колко пъти се виждате с въпросното момиче. Ако се чувате веднъж в седмицата и се виждате на седмица или две... окей. Ако се чувате няколко дни в седмицата и се виждате веднъж... пак добре, но ако се чувате няколко пъти в седмицата и се виждате също толкова, значи имате проблем.

Макар да сте си разяснили правилата, честите срещи могат да объркат всичко и тя неволно да се привърже към вас. Ако успеете да се откажете в този момент, последствията за нея ще са тежки, но не непреодолими. Ясно е, че все някой ще е наранен.

Затова действайте бързо. По-безболезненият вариант е да намалите честотата на срещите и разговорите. Колкото повече време не се виждате, толкова по-голям е шансът чувствата й да намалеят.

Избягвайте задълбочените разговори

Изчислено е, че при "леките" връзки хората си говорят средно между 3, 5 или 10 минути. Започнете ли да си говорите за нейните чувства, истории от детството и страх от паяци, значи нещата вече са на път да отидат далеч. Може и да е тъпо, но в момента, в който тя спре да говори, за да си поеме дъх, поемете някаква друга тема или й покажете, че когато сте двамата, искате да ви е приятно и да забрави проблемите си някъде другаде. Твърде вероятно е тя да ви вземе за темерут, но необвързващите връзки са си екстра, за която трябва да заплатите някаква цена.

Ако нещата отидат прекалено далеч... очаквайте 10 начина да скъсаме с гаджето си.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини