Трите вида секс, които мъжете обожават

Да, да, три са видовете, нищо че някои мъже си мислят, че сексът е само един вид, а само количеството е различно.

Както жените, така и мъжете, обичат да правят секс по различен начин, който зависи от настроението им, от хормоните, от случилото се през деня и т.н.

Ако искате да сте половинка на място, трябва да се научите да се възползвате от моментите му така, че и двамата да изживеете незабравими моменти.

Анималистичен секс
За да не кажем "животински".

Древните инстинкти на всеки мъж се отключват всеки път, когато нивото на тестостерон се повиши- след победа на любимия отбор, след повишение в работата или пък сутрин рано.

Помогнете му мъничко като се разходите пред него в съблазнително облекло. На него няма да му остане нищо друго, освен да ви вдигне на ръце и да опре гърба ви в стената...

Чувствен секс
Не, няма грешка. Мъжете също обичат да бъдат докосвани, също както жените, по цялото тяло.

В такова настроение половинката ви изпада когато е преживял нещо хубаво и ново. Тогава нивото на допамин се повишава и той става нежен и внимателен.

На вас, разбира се, не ви остава нищо друго, освен да започнете прелюдията още от банята и после да се потопите заедно с него в една дълга и много романтична нощ

Мързелив секс
Ако трябва да сме справедливи, мъжете са онеправдани от гледна точка на това, че в 90% от случаите те вършат "тежката" работа.

Когато половинката ви е в стрес, имал е тежък работен ден, скарал се е с шефа и изобщо, не е в настроение, дайте му да разбере, че няма нужда дори да става от дивана, за да си прекарате чудесно и двамата.
Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини