"Борислав" продължава да е фаворит за "В" група

„Борислав“ вече е на победа и равен от правото да играе на бараж за влизане във „В“ група. В мач от 27 кръг на А областна група те победиха отбора на Стамболийски с резултат 4:1 и направиха още една стъпка към целта – по-горния ешалон.

„С лекота взехме трите точки – каза треньорът Димитър Янчев, - сега предстои важен мач с Белозем. Тази година всичко зависи от нас и не разчитаме само на добрия си късмет.“

Още в първото полувреме „Борислав“ показа, че е по-добрият отбор на терена. В 12 минута Тенчо Тенев отбеляза първия гол и само 6 минути по- късно се разписа и Георги Якимов. Треньорът също даде своя принос и в 30 минута резултатът набъбна до 3:0. Димитър Далев се опита да сложи точка след подновяването на играта, реализирайки четвърто попадение,. На друго мнение беше Християн Момчилов-в последната минута той нанесе последен удар, но... във собствената си врата. Така след много пропуснати положения и при тотално надмощие на първомайци мачът завърши при 4:1.

Догонващите „Атлетик“ -Куклен също взеха своя мач и разликата между тях и „Борислав“ се запази 4 точки. Любопитен ще е 29 кръг, когато водачите - „Спортист – Голям чардак гостуват в Куклен. Ако всичко се развива по план и първомайци са си взели победите има вероятност да излязат начело на класирането.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Го
    Голям чардак
    1 0
    17:36, 14 май 2015
    Първите 2 ли се класират за бараж ?
    • Pa
      parv_net
      0 0
      18:24, 14 май 2015
      Не. Класира се само един отбор, първият, който отговаря на условието да има и детска школа. Голям чардак нямат.
    • Фе
      фен
      0 0
      08:24, 15 май 2015
      А аз да попитам кой ше е съперника в баража , от коя група/зона ?
  • 2
    Фе
    фен
    0 0
    12:11, 15 май 2015
    има жребий.Седем отбора за две места. Сигурни за момента са Харманли,Средец , Сливен и Бояджик. Кърджали и Смолян още не са излъчели представители.
    • Фе
      фен до фена
      0 0
      13:21, 15 май 2015
      Моля за по-подробно обяснение , че нещо не разбирам . Сливен са в В югоизточна , другите отбори не ги намирам във В група. Какъв е правилника , играем с изпадащи от В югоизточна или ? И друго - ако седем отбора се борят за две места това значи ли че трябва да елиминираме два противника т.е. баража няма да е само един ?
  • 3
    90
    902251
    1 0
    11:23, 18 май 2015
    Информация за ултрасите на отбора: Победихме 3-1 като гост, а прекия конкурент Куклен направи 2-2 . Голям чардак също направи равен което значи че Борислав оглави класирането. Честито и нека празненствата в града започнат :)
Последни новини