Терорист изнасилвал момченца, за да ги учи на джихад

Активист на палестинското радикално движение ХАМАС е обещавал на момчета да ги научи да водят джихад, но вместо това ги е изнасилвал, твърди Front Page. В момента движението се старае да прикрие разгарящият се скандал и търси начини да изсели педофила от Ивицата Газа.
Според наличната информация, високопоставен представител на ХАМАС е развращавал момчетата, обещавайки им да ги научи на принципите на свещената война, както и под предполага да ги учи на Коран. Освен това, той им е преподавал и бойни изкуства.

Почувствайки, че децата са „готови“ и няма да се съпротивляват на неговите посегателства, той започвал да им предлага интимни отношения, твърдейки, че Коранът позволява подобен секс по съгласие. Терористът дори ги наричал „герои-муджахидини“.

Според някои данни, педофилът е на 45 години. Той е лежал 18 години в израелски затвор и е бил освободен в рамките на сделката около израелския войник Шалит. Поради тази причина от ХАМАС го обявили за палестински национален герой. На това описание съответства жителя на Хеброн Маед Уаал Талиб Абу Шарах, осъден на 19 доживотни присъди за терористичен акт срещу автобус в Хайфа пресз 2002 година.

Към момента ХАМАС търси възможности да изгони терориста-педофил от Ивицата Газа.

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини