Трио „Еуфория“ излезе за последно на сцена

В концерт „С любов към музиката“ пяха момичетата от клуб „Бъди звезда в света на поп музиката“, част от който е и трио „Еуфория“. Това беше заключителната изява на клуба, който е създаден по програмата УСПЕХ на МОН. В края на концерта се проляха много сълзи, защото ръководителката Миглена Стоева трябваше да каже „довиждане“ на двете абитуриентки -Антония Тунчева и Кристияна Сиракова.

Публиката изпълни залата на СОУ „Проф.д-р Асен Златаров“ с очакването за вълнуващ спектакъл. Родители на малките певици признаха, че са притеснени повече от тях.

Миглена Стоева е преподавател по музика и от дете се занимава с пеене. Тя казва, че сцената ѝ липсва, но сега е времето на нейните ученици. Момичетата изпълниха 15 песни на световни и български музикални звезди. В концерта дебютираха дует и квинтет. Освен членовете на „Еуфория“, като солистка се изяви и Лили Караславова.

В края на концерта сцената беше завладяна от шоуто на „Еуфория“ – Атанаска Тенева, Кристияна Сиракова и Антония Тунчева. Трите момичета пеят заедно от три години. Още преди това, всяка от тях вече беше доказала таланта си, а концертът „Три пораснали момичета“ ги събра за пръв път. Тогава еуфорията около подготовката даде име и на триото им. През тези години те радваха публиката с изпълненията си и донесоха куп награди на училището си. Момичетата ще имат възможност още няколко месеца да пеят заедно, но не и на такъв концерт, а след това пътищата им се разделят.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини