20 °C

Деца на Клуб „Атлет“ обраха всички първи места в зоналния турнир

Най – малките представители на бадминтона в Първомай – децата до 11 години се представиха отлично на зоналното състезание по бадминтон в Хасково и окупираха всички първи места в класирането.

40 момчета и 35 момичета от 11 отбора влязоха в битка. За първомайския клуб ракетата хванаха момчетата Станимир Терзиев, Николай Давчев, Светослав Раев, Георги Манчев, Христо Костов, Тодор Димитров, Борян Филев, Златомир Петков. Момичетата бяха Михаела Чепишева, Елеонора Иванова, Нина Николова, Калояна Налбантова, Цветина Попиванова, Михаела Дякова, Александра Василева. За някои от тях това беше първо официално състезание, но това не им попречи да се представят повече от достойно. Най – малкият състезател – Христо Костов записа победа на сингъл и в двойка с Борян Филев. При момичетата дебют направиха 7-годишните Цветина Попиванова и Александра Василева.

При момчетата първи стана Станимир Терзиев, като на финала игра труден мач срещу Мирослав Димитров от Гълъбово. В решителния гейм Миро обърна мача от 17: 19 до 21:19. Георги Манчев, Светослав Раев и Николай Давчев отпаднаха на четвъртфиналите.

Трите първи места на сингъл бяха за първомайските момичета. Първа е Михаела Чепишева, втора – Елеонора Иванова, а трети са Нина Николова и Калояна Налбантова.

Финалите при двойките момчета и двойките момичета бяха само за клуб „Атлет“. Светослав Раев – Николай Давчев се наложиха над Станимир Терзиев – Георги Манчев. При момичетата първи станаха Михаела Чепишева – Калояна Налбантова пред Елеонора Иванова и Нина Николова.

Треньорът Илиян Кръстев призна,че е очаквал повече при смесените двойки, но и там първа е двойката на „Атлет“ - Станимир Терзиев – Михаела Чепишева.

При децата до 13 години, треньорите на са имали големи очаквания, но представянето все пак е било добро.

Най – добре представилите се са Ася Симеонова и Иван Германов, достигнали до четвъртфиналите. Двойката Ася Симеонова и Никол Бозукова отпадна на четвъртфинал.

На 5 март 16 деца на възраст до 11, до 13 и до 15 години заминават на турнир в Словения. От 13 март започва и републиканското първенство по бадминтон.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 15.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се потопите в благоприятна атмосфера и ще получите импулс за нови дръзновения. Това ще се отрази позитивно и на отношенията ви с колеги и партньори. Подаващата ви се енергия ще събужда у вас желания за търсения в непознати сфери и посоки. Пазете се от не контролирани емоции.
15 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Благоприятен ден. Ще плувате в свои води.Днес сте на гребена на вълната.Ще се появят нови възможности за промяна и успешна дейност.Пазете се от скандал породен от засиленото ви любовно желание.
15 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви. Договореностите трябва да бъдат спазени, а и вие ще се почувствате доволни от себе си след добре свършената работа.
15 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Предстои ви пътуване, което отдавна очакване. Независимо дали става дума за почивка или пътуване по работа ще останете особено доволни от себе си. Заобиколени сте от разбиращи хора, които са готови да ви съдействат във всеки един момент. Не допускайте недоразумение да провали нещо, върху което дълго сте работили. Запознавате се с нови и интересни хора.
15 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работните ви проекти ще подсилят усещането ви за значимост сред професионалните среди. Трудът ви ще се оцени и ще получите потвърждение, изразяващо се в пари. Заложете на професионалната си реализация и ще подобрите много страни от живота си. Сред близките си ще намирате нужното ви спокойствие, за да сте пълноценни в професията.
15 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Близките ви подкрепят безрезервно, а и вие самите ще успеете да намерите верния изход от положението. Радвате се на голяма покупка, която е дългоочаквана в дома ви. Ваш приятел ще ви сподели нещо лично, изслушайте го.
15 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Предстои ви нещо важно, затова обмисляйте много внимателно всяка своя стъпка. Не подценявайте съветите на приятели и познати, всяко нещо може да ви бъде от полза. Проучвайте внимателно всяка информация, която получавате, за да сте готови да реагирате навреме. Получавате интересно предложение в личен план, не реагирайте импулсивно обаче.
15 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще започнете едно, за сметка на друго, недовършено, отдавайки преднина на проблемите си. В крайна сметка от това текущите ви задачи няма да пострадат, благодарение на сътрудниците, семейството и приятелите. Оценете подкрепата им и в подходящ момент се реванширайте подобаващо.
15 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
15 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Нуждата от значителни средства може да подтикне някои от вас към рисковани начинания и така да си създадете неприятности. Не бързайте да действате и проявете търпение дори да се налага да направите жертви. Съвсем скоро ще попаднете на добра възможност и ще успеете без излишно напрежение да подобрите положението си. Не се поддавайте на притеснения.
15 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не може да ви се отрече, че сте реалисти и не градите безпочвени хипотези. С това привличате вниманието на себеподобните и с общи усилия активността ви ще доведе до добри резултати. Ако ще пътувате обърнете внимание върху изправността на автомобила си. Помислете и с какво да зарадвате любимия си човек.
15 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ще получите финансови придобивки и ще изчистите стари задължения. Бъдете открити за желанията си и ще се радвате на споделени чувства и общи занимания. Някои от вас ще приемат на доверие думите на непознат човек, но няма да се излъжат, интуицията ви е силна. Ако не сте планирали почивните дни е време да го направите.
15 юни 2021
Последни новини