Момичетата са първи, но момчетата - повече

Добромира Стоева с първото бебе за 2015-та.

5 бебета са проплакали в родилното отделение на Първомайската болница от началото на 2015-та година. Първа, в новогодишната нощ е била малката Златина. Лекарите, които са присъствали на раждането са д-р Калинова и д-р Драганов, а то протича нормално. Малката красавица е поета от акушерката Добромира Стоева, която дава за пръв път дежурство на такъв празник. Златина тежи 3800гр и е дълга 52 см и след раждането е прегледана от педиатъра д-р Маршавелова.

След момиченцето, още в същия ден се ражда и второ бебче. Две новородени има и на 4 януари, а днес сутринта се е появил още един юнак.

И макар годината да е с женско начало и да започва с предзнаменование за мир и спокойствие, момчетата водят с 2: 3.

Теодора Кирякова

Новородените през първите дни на2015-та
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    12
    1234565
    10 -14
    10:46, 5 яну 2015
    А защо не са снимани циганките, които са ги родили... Виж коментара
  • 2
    An
    Aneliq_1420448353
    11 -2
    10:55, 5 яну 2015
    А ти от къде знаеш, че родителите на всички тези красиви и невинни душички са ц*****? Кирякова на истина не е споменала от какъв произход са бебчетата, но радостното в това е, че все още се раждат и тук бебета. Все пак и не малко българки са раждали в това отделение.
    • 45
      45665566
      14 -1
      14:15, 5 яну 2015
      От голямо значение е бебетата са от български произход. Ако са циганчета то се моля да са от Чирпан или от другаде, но да не са местни.Никой не отрича, че българки раждат в това отделение, но отидете и вижте в детско отделение за какво става въпрос. Само 15-16 годишни циганки с малките си на пълен пансион, даже си носят всички мръсни дрехи от дома си и там се перат и сушат дрехите.Отделението смърди на ц*****.Коридорите са пълни с болните им деца и взаимно се заразяват. Отношението на лекарите в това отделение към българките е отвратително,поведението им е просташко и безотговорно в т.ч. д-р Маршавелова, която е на снимката.
  • 3
    На
    Найдьо
    0 -3
    19:42, 5 яну 2015
    Вия гледъхте ли пу телевизията "лекъри на инат". Наште управници, кво шъ праят, кво шъ смятът, ако ще на челна стойка да зъстанат или пък заплатите си да дарявът, болницата трябвъ да остане. Инак шъ мрем кат пилци. Що съ отнася ду тая лудост - пълна била с ц*****, айде стига. Тука да нема апартейд. Пък и кой да ражда българчета. Тез, дету съ мотаят из града, веке кефа не могат да си праят, та камо ли дяца. Женъта е размененъ за бутилка. Той, кмета, обикули тук там, опита да нъмере имигранти, ама на тех нещо не им съ харесъхме. Па и с кво ли да ги впечатлим. С гробето. Освен тува, чувека съ познава по деянията. На нас цялата ни рабута - циганска и веке не съ различаваме или съ бъркаме кой-кой е. Управниците да гледът да не изтървът болницата, че инак утиват на борсата предсрочну и нищо не мое да им помогне. Там, дето изчезнат школото и лечебницата, остават само гарги.
    • Ив
      Иванова_1420483404
      9 0
      20:39, 5 яну 2015
      Този простак и тук се появи!То бива лигавене бива ама този вече се оля с простащината си!
    • В.
      В. Колева
      6 0
      11:04, 6 яну 2015
      Чудно ми е до кога този дебил кръстоска между лимон и рядко л**** ще се шири из сайта с просташките си коментари! Че даже някои в по- висша степен на дебилност т.е. имбицили ще изпитват духовна полюция като го четат!Като все още уважавана медия спрете тази диария дето цапа всяка информация и създава чувство за опростачване и на вашия труд!
Последни новини