Хороскоп на Първомай за 2015-та: сам да си кове съдбата

2015 година е година, в която влизаме с различни очаквания, но сигурни са само редовните местни избори. Дали зимата ще бъде тежка или мека могат да прогнозират шамани и синоптици. За това какво да очакваме за града и общината, обаче се обърнахме към различни астрологични течения. Тъй като за изходна точка не може да се ползва деня, датата и часа на раждане на града и след отказа на няколко ясновидци, се позовахме на първата буква на Първомай и нумерологичната прогноза според нея.

Оказа се, че щастливата планета на Първомай е слънцето. Като пропуснем факта, че Слънцето не е планета, а звезда, късметът на града е повече от добър: 

"Ще ковеш собствената си съдба - 
Очакват те велики дела!"

Буквата П е  изправена, затворена и устойчива буква със стабилна основа. Състои се от три прави - израз на сила, конкретност и ограничения (напречната права). Буквата наподобява врата към материалния свят или обърнат съд, от който "изтича лошата енергия" (Според Петър Дънов). Буква П е 16 в азбуката, цифрите ѝ отговарят на вибрация 1+6 = 7, което е израз на его-то. Това би трябвало да означава, Първомай е насочен към себе си, към собствения избор и отговорност, което най – вероятно носи смисъл, че отново няма да се влияем от процесите в страната и ще гласуваме различно от общото мнение.

  Начално П  е индикатор за енергичност, дръзновение и  непримиримост, ясна мисъл и конкретни идеи. Тази буква би трябвало да ни отличава с независимост, последователност, аналитизъм и възприемчивост. Внимание! Според астролозите действията ни са  мотивирани от материални цели и интереси. Числената стойност 16/7 на инициала обикновено е показател за сила и устойчивост. Еволюцията е белязана от търсения и възможности за израстване и обогатяване на различни нива.

В негативен план: субективизъм, резервираност, прикритост. Отмъстителност, безкомпромисност, сарказъм. Силен инстинкт за притежание и чувство за непогрешимост.

Външно носещите име с вибрация 6 са много привлекателни, живи и непосредствени. Понякога им е свойствено известно високомерие и прекалена загриженост за външния вид.

Надяваме се, всичко това да се възприеме от читателите ни с леко намигване. С буква „П“ започват много градове – Пловдив, Париж, Павликени…

Позволихме си да разгледаме и годишния хороскоп на кмета на града. Няма да го разказваме. В него има много повече положителни очаквания, отколкото отрицателни (както е във всички астрологични прогнози). Единствено ще споменем, че циклите в живота му са на 9 години. Т.е. в качеството му на градоначалник, той е във втори цикъл. 

Маг Киряк

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ma
    mag deniz
    1 -1
    13:08, 5 яну 2015
    takaaaa .blagodaria za veselata informacua..amà. tova za sudbata e viarno i za grad ttun.demek. vseki chovek si kove sudbata sam. .taka che nikoi ne. otkriva toplata voda s podoben tip astrozogia.
  • 2
    Ма
    малий
    0 0
    16:52, 5 яну 2015
    ей ся я фтасахме!
  • 3
    12
    123
    3 0
    17:01, 5 яну 2015
    Щом ще разчитаме на астрологията и празнодумството, а не на реалните трудови хора жална ни майка!
  • 4
    37
    37
    6 -1
    17:38, 5 яну 2015
    е те такава голяма глупост досега не бе снасяна в тоя сайт
  • 5
    1_
    1_4141204406
    6 -1
    19:00, 5 яну 2015
    Абе, Маг Киряк я поврачувай там ,ще се оттървем ли тая година от Здраститу?
  • 6
    Гр
    гражданин
    0 0
    18:07, 6 яну 2015
    Нали прочете, че циклите в живота му са 9 години и като градоначалник сега е във втори цикъл. Това да ти говори нещо?
Последни новини