Благотворителен концерт организират младите червенокръстци преди Коледа


Младите червенокръстци организират концерт Коледен "Коледна надежда" за набиране на средства в полза на децата от Центъра за настаняване от семеен тип в Дебър. За доброволческата акция във фейсбук е създадено събитие и там  ясно е записано: „Всички средства от закупените билети на цена 2лв. ще бъдат използвани само и единствено с благотворителна цел!“.

Атанаска Тенева - ученичка от СОУ, доброволно се е превърнала в идеен двигател на събитието. В програмата тя е включила пеещите таланти от трио „Еуфория“, Румяна Палазова, Анелина Георгиева и вокалната група от СОУ "Проф. д-р Асен Златаров", Радост Грозева - НУ "Христо Ботев" и Виктория Николаева - ОУ "Св. св. Кирил и Методий". Христо Петков ще свири на китара. Ще танцуват момичетата от „Арт денс“, „Веселите Крачета“ и  „Рефлекс“. Най – малките участници в концерта ще са възпитаниците на ОДЗ „Марица“. Към тях ще се присъединят актьорите Момчил Момчилов, Никола Недев и Ивета Матева. Сцената ще бъде използвана от червенокръстците, за да направят и демонстрация на доболнична помощ.

Към благотворителната кауза се присъединяват и децата от „Клуба на Радостта“. Те са подготвили свои коледни изненади  за базара, който ще посрещне гостите на събитието във фоайето пред пленарна зала.

След концерта доброволците ще посетят децата от ЦНСТ, за да им занесат подаръци и ще ги зарадват с кратка програма.

Ентусиастите напомнят на всички, които биха искали да помогнат, че дори и да нямат възможност да присъстват на концерта, могат да си закупят билетче, цената е само 2 лв. А всички останали са добре дошли на 19 декември от 18 часа в Пленарна зала на Общинска администрация.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Pe
    pen4o
    2 -2
    14:45, 10 дек 2014
    Atanaska Tenewa ne e dobrowolec, a organizator
  • 2
    64
    6484
    6 -5
    19:06, 10 дек 2014
    Браво! Повече такива благотворителни инициативи трябва да има в нашия град!
  • 3
    На
    Найдьо
    0 -2
    20:08, 11 дек 2014
    Брау на дяцата. До ся, найдето да съ извърнеш, пред очите ти само "ОХ"(туй е малка закачка за по-хитрите). Я предлагам да напрайте и нящо друго - паромайска коледа. Много бедни хора има. И дърти, и больни, и цигане, и българе. Минете по сяка къща у града да дарят за кухня за бедни. Ама не да дадат за две кибабчята и да съ тупат, че дългът им я свършил. Минавайте секи месец ако трябва, за къхнята да бачка постоянно. Секи който идва да са рани гу образовайте. Вия сте умни, не кат мене. Учето го на добро, за да няма "ОХ" (пак малка закачка). По-малко шъ съ краде, повеке шъ съ увъжават хората. И я ша дам. Я пари за слабите ша искарам. Тя мойта рабта, да копам дупки, става се повеке и повеке. Направо червеите съ узориха да фъкат. Шъ турите сичките пурдоти в тоя град в джобъта си. Успех от мене. Ша си купя билет.
Последни новини