Какво влияние ни оказват огледалата

Някога се е смятало, че старите огледала, особено чуждите, са източник на беди в дома.Освен това хората се стараели по-малко да се оглеждат, тъй като вярвали, че огледалото може да урочаса човека. Казвали, че който прекарва много време пред огледалото, бързо остарява.В течение на 15 години учени изучавали влиянието на огледалата върху организма с помощта на свръхчувствителна апаратура и установили: Ако през деня човек се оглежда често, вечерта самочувствието му се влошава – появява се чувство на умора, паметта отслабва. Това се случва, защото огледалото попива нашата жизнена енергия, като по този начин отслабва организма.

Била потвърдена и „вината“ на старите огледала-отново по същата причина. Те „запомнят“ състоянието на човека, неговите емоции (преди всичкоотрицателните, защото са по-силни), а след това проектират натрупания негатив върху онези, които се оглеждат в него.

За да се защитите ефективно от негативното въздействие на огледалото, веднъж седмично трябва да го изтривате с материя, напоена в светена или изворна вода, а след това да го опушвате със запалена свещ. Отрицателната енергия може да бъде снета и като се постави огледалото под ярките слънчеви лъчи.

Тези съвети се отнасят не само за жени, но и за мъже, които редовно се бръснат пред огледалото.

Източник: http://svetovnizagadki.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини