22 °C

АБВ стартира в Първомай

Стоян Керанов
След проведеното Национално съвещание на  движение “Алтернатива за българското възраждане” АБВ на 18 март в гр София, движението стартира дейността си и на територията на Община Първомай.`  От националното ръководство на АБВ за координатор на проекта за Община Първомай беше определен Стоян Керанов а на регионалното съвещание в гр.Пловдив беше взето решение за създаване на инициативна група която да работи за реализация на проекта в Общината. Инициативната група в която са включени интелектуалци, представители на бизнеса и граждани ще работи за привличане за каузата на проекта в Общината хора с леви и лявоцентристки убеждения. Ще търси съдействие за утвърждаване на проекта от хора чиято лична позиция е в съзвучие с oчевидната историческа правда а не с измислени предубеждения или пристрастия. Хора, които имат привилегията да разсъждават и приемат решения самостоятелно, по съвест, които не допускат политически натиск над себе си. На имейл parvomaialternativa@abv.bg ще бъдат приемани предложения, препоръки и мнения от всеки, който желае да участва с предложенията си за формиране програмата на АБВ в Общината

   Национално движение АБВ се създава като алтернатива на задкулисието в политиката, алтернатива на лобизма и подмяната на легитимните демократични механизми при вземане на политическите и управленски решения, при назначаване на кадри. Амбициите на АБВ са да се промени начина по който се прави политика в държавата и да не се случва повече така, че някой да може да извива ръцете на партиите, които участват в управлението на държавата.

   АБВ ще търси съдействие с други политически формации защото изходът от кризата не е нито ляв нито десен. Ще работи за национално съгласие и действие за възраждане на българската държава чрез истинска реформа на държавните институции.

 АБВ ще подкрепя знаещите, можещите и предприемчивите. Ще търси целите които обединяват нацията.  АБВ ще залага на формулата: Разум, диалог и съгласие.

   Лидер на Националното движение АБВ е президента  на Република България два мандата Георги Първанов.

   АБВ ще се развива като единен субект но на изборите за Евродепутати ще участва в коалиция с други партии, които ще бъдат оповестени заедно с листата на кандидатите. Водач на листата ще бъде Ивайло Калфин.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 01.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
В момента не виждате по-далече от носа си. Събудете се, огледайте се, животът не е само в ежедневните душевадни проблеми. За тези от вас, които работят над себе си, с други думи учат нещо, звездите вещаят пълен успех.
01 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес работата ще ви донесе удовлетворение, дори не е изключено да получите похвала от вашите работодатели. Определено имате нужда от повече контакти, не се ограничавайте единствено с добре познатия ви кръг от хора. Потърсете път към семейната хармония.
01 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате силното желание днес да се заловите здраво за работа, за да реализирате ново начинание. Това ще ви отнеме доста усърдност и енергия, но пък резултата си заслужава. Не се спирайте пред никакви трудности и ще успеете.
01 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Времето ви ще минава в работа и делови разговори, с които ще договаряте бъдещите си проекти. Ако не се разсейвате ще си спестите главоболия. Всичко може да мине и по-леко, от вас зависи, като пестите разумно силите си. Други от вас ще се занимават с неща, които ги карат да се чувстват спокойни и удовлетворени.
01 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Известно напрежение в отношенията ви с околните ще намали активността ви на работното място. Не, че отдавате голямо значение на това, но ще бъдете възпрени по други причини. Помислете дали не допускате грешка в подхода си към служебен проблем, защото тя може да ви струва повече.
01 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Днес ще ви се налага да се занимавате с много и различни дела и да сте в непрекъснато движение. В това обаче е стихията ви, затова се справяте блестящо със задълженията си. Колега ще бъде очарован от ваша постъпка, с която значително го улеснявате в работата му. Подходете с разбиране към вълненията на свой близък, дори да не сте съгласни с намеренията, които има.
01 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Част от представителите на знака ще прекарат този ден сред приятелско обкръжение, което ще ви даде възможност да се разтоварите от грижите си напоследък. Разработвате идея, в която има бъдеще, но избързвате твърде много и това рискува да я осуети. Отношенията ви с постоянни партньор се стабилизират, скоро ще се радвате на хармонична връзка.
01 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не пропускате да изтъкнете заслугите си за развитието на обща задача, но днес са възможни недоразумения. Замисляте ходове, които е добре да огледате от всичките им страни, има риск да бъдете отстранени или да ви атакуват от към слабото ви място. Включете се в подготовката на предстоящо мероприятие, в семейството или в службата.
01 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Добре е да оцените подкрепата, която ви се дава, бъдете благодарни на хората и им покажете това. Но не участвайте в собствените им битки, щом това е извън вашите интереси. Стресът може да бъде овладян, ако отделяте повече време за лични занимания, в това число да слушате музика и се наслаждавате на красиви неща.
01 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Успешен ден за индивидуални изпълнения. Самостоятелната ви дейност ще даде резултати, както в творческата работа, така и в бизнеса. Не се претоварвайте. Щадете сърцето си, а също и крайниците. Много любов витае около вас и с романтичната си наг-ласа ще създадете настроение и радост в околните. Не забравяйте приятелите си.
01 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Заслугата ви за решаването на общ проблем и ще ви донесе популярност. Умората и грижите ще ви накарат да потърсите по-приятни занимания, с които да разнообразите деня си. Приятелска покана или друга интересна среща ще внесе настроение и подтикне към сближаване с цел печалба.
01 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Обърнете внимание на нещата, които имат пряко отношение към вас. Едни от тях са работата, партньорите, любимите ви хора и времето. Добрите отношения в семейството ще ви позволят заедно да планирате идващите дни. Опитайте се да внесете спокойствие там, където то липсва, като се погрижите и за собствените си удоволствия.
01 окт 2020
Последни новини