26 °C

Папазов отличен за сътрудничество с Хасковската търговско – промишлена палата

Хасковската търговско – промишлен палата /ХТПП/ отличи личности и фирми, с които са си сътрудничели през годината  или са постигнали високи резултати, между които е и кметът на община Първомай Ангел Папазов. Това стана на проведения за деветнадесети път форум, посветен на празника Трифон Зарезан. В традиционното събитие на Хасковската търговско-промишлена палата тази година участваха министър-председателя на Република България, г-н Пламен Орешарски, министърът на икономиката и  енергетиката, г-н Драгомир Стойнев, министъра на отбраната, г-н Ангел Найденов, Председателят на БТПП, г-н Цветан Симеонов, Председателят на ХТПП, г-н Янчо Янев, областният управител на Хасково, г-н Кадир Исов, кметове от областта, представители на партньорски организации от Турция, както и представители на местния бизнес и на водещи фирми от цялата страна.

Честването на празника започна с бизнес форум, който се проведе в залата на Областна администрация – Хасково с над 100 участници, който кметът на Първомайска община пропусна заради участието му в сесията на общински съвет и приема на Бюджет 2014.

Министър-председателят, г-н Пламен Орешарски презентира на форума мерките за подпомагане дейността на българския бизнес. По време на форума бяха обсъдени темите: „Политика на правителството за подобряване на бизнес средата, чрез промени в законодателството за обществените поръчки и намаляване на административната тежест” и „Подкрепата на малките и средни предприятия – важно условие за развитие на икономиката”. Форумът завърши с поставяне на въпроси от представителите на бизнеса и дискусия.

След форума се проведе изложба-дегустация на вина и хранителни продукти от региона и  официална церемония в парк хотел «Европа» с връчване на награди от Хасковската търговско-промишлена палата за постигнати високи резултати и съдействие за проспериране на българския бизнес на фирми и личности. Освен г-н Ангел Папазов отличени бяха и г-н Михаил Лисков, кмет на Община Харманли. За цялостен принос в развитието на ХТПП беше отличен г-н Минко Ангелов Фирмите „Мони Мес“ ЕООД, гр. Хасково- за инвестиции в месопреработвателния бранш; „Метал Груп Елит 2006“ ЕООД, гр. София – за активно участие в инициативи на ХТПП; „Лектра“ ООД, гр. Хасково получи сертификат, с който се дава право да използва марката на лоялен бизнес, създадена по проект „Маркет Контрол“, който ХТПП реализира през 2012 г. по Програма „Европейско териториално сътрудничество Гърция –  България 2007-2013”.

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Както и до сега, ще поддържате осведомеността си по въпросите, които ви интересуват и с отношение по социалните проблеми, които вълнуват всички. Ще търсите подкрепата и на други хора, с които да работите за подобряване на настоящето. С решенията си днес ще влияете върху бъдещето, своето и на другите.
27 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Предпочитанията ще ви отведат навън сред природата, със семейството или приятелите. Където и да сте, ще се чувствате добре, удовлетворявайки страстта си към приключения. Не унивайте, дори и да не сте сред инициаторите, това е начин да се разтоварите от стреса. Среща с човек, който не спира да ви вълнува.
27 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Успявате да помогнете на свой близък без да променяте особено плановете си. Постарайте се да свършите работата, която сте планирали за днес, за да не останете недоволни от себе си по странични причини. Печелите доверието на човек, който е имал съмнения към вас. Направете всичко възможно, за да не го разочаровате отново.
27 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Поставяте си различни задачи за днешния ден, но има вероятност голяма част от плановете ви да не се осъществят точно според замисъла ви. Въпреки това бъдете сигурни, че ще останете доволни от нещата, които ще свършите днес. На някои от вас предстои интересно запознанство, което може да даде началото на нещо многоочаквано за вас.
27 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Не възлагайте прекалено много надежди на операции със значителен риск. Шансът днес ще дойде от съвсем неочаквана за вас посока. Бъдете готови да действате бързо и точно. Приятели са ви подготвили желана изненада.
27 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Няма да се чувствате в добра физическа форма и това ще се отрази на всичко, с което се занимавате. Помислете за активна почивка - разходки или спорт. Оставането в къщи не е добър избор - имате нужда от движение. Радостни ще останете от новините, които пътуват към дома ви. Приятелите очакват от вас повече внимание.
27 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се отнесете отговорно към започната вече задача, чиито срок е днес. Няма да ви остане много лично време, за съжаление на други, които търсят компанията ви. Новите ангажименти ще изискват от вас повече съсредоточеност и енергия, за това отделете време за отдих. Без усилия ще решите финансов проблем.
27 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят ви ще е спорен и с по-малко усилия ще постигате повече. Намеренията ви ще срещнат разбиране, което ще се отрази благоприятно на реализацията им. По-спокойни ще се погрижите за идващите дни, така, че да зарадвате близките си. Търсете компанията на онези, сред които се чувствате добре.
27 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
От днес за вас започва период на стабилизация. Чувствате в себе си достатъчно сила и ентусиазъм да се справите с предизвикателствата на вашата дейност. Не след дълго очаквайте финансов еквивалент на успехите си и не забравяйте хората, които са ви подкрепяли. Изграждане на здрава и дълготрайна връзка, но не непременно интимна.
27 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Довършете всичко започнато до тук, и ако ви остане време, подгответе делата си за утре. Не се предвиждат изненади в рутинната ви работа. Погрижете се за гардероба си и зарадвайте някой с вече ненужни за вас аксесоари. Очаква ви приятна вечер с близък на сърцето ви човек.
27 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
В добро самочувствие ще приемете предизвикателствата на деня. Ще отделите голяма част от времето си на личните си дела и ще оползотворите по най-добрия начин даденостите. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно предстоящото.
27 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще бъде един приятен ден за представителите на знака. Ще останете доволни от начина, по който околните се отнасят към работата ви. Получавате примамливо предложение, което ще ви накара да се заинтересувате по редица нови въпроси. Привлечени сте от личност от другия пол, може да се получи нещо вълнуващо.
27 сеп 2020
Последни новини