Две големи цели постигнаха кметът и екипът му през 2013-та

Кметът заобиколен от коледни картички от цял свят - Витлеем, Беларус, Казахстан, Египет, Ливан и много други

Като „добра“ оцени 2013-та година кметът на общината Ангел Папазов. Въпреки трудностите и въпреки кризата, той е удовлетворен, че след десетгодишен труд две големи цели са постигнати от него и екипът му. Първата е – откриването на новото депо за отпадъци в Асеновград,  а втората - началото на реализирането на проекта за воден цикъл и пречиствателна станция в Първомай.

В същото време поетапно се извършва подмяната или и изграждането на водопроводни мрежи в селата – в Бяла река вече е приключило, предстоят Искра, Езерово и Крушево.

„Просперитетът на Полша наскоро беше обяснен с изграждането на нов тип приятелства – разказва Папазов.-  Приятелството между власт и бизнес. На това залагаме и ние. Необходимо е съвместна работа и разбирателство между местна власт и администрация от една страна  и бизнеса, от друга. Но ние искаме още повече – изграждане на приятелство между бизнес и работници, между хората със социални проблеми и местната власт. В тази връзка се разработват проектите за социален, личен асистент, за достоен живот, в първите дни на новата година ще бъде открит и Центъра от семеен тип за настаняване на деца със здравословни проблеми.“

За Новата 2014 година кметът пожела на всички жители на общината Първомай здраве, късмет и реализирани мечти.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини