200 лв за дете - инвалид събраха на Коледен базар

Ръководителят на "Клуб на радостта" Татяна Вълчева написа в профила му във Фейсбук: "Скъпи приятели, нашият базар успя да събере двеста лева (200 лв.) в помощ на съученичка в нужда! Благодарим на всички, които подариха на Таня Георгиева уютна Коледа, каквато всяко дете заслужава!"

Инициативата "Благотворителен коледен базар" се превръща традиционна за СОУ "Проф. д-р Асен Златаров". На него децата предлагат изработени от тях украшения, а тази година имаше и домашно приготвени сладки. За да стане атмосферата по- коледна и по- празнична специално за случая четвъртокласници бяха подготвили танц със хореография на техен съученик. 

Децата от клуба са посетили и връчили лично събраните средства на съученичката им, което за нея е било допълнителна радост.

Г-жа Вълчева благодари и на спонсорите НИКСИ-92,БУЛКОНС, ВИТАЛ, СЛАДЪК ПЪТ,АГРОДОМИНАТОР-ЕООД,ЕКОПЛАСТ 99- ООД, които осигуриха празничните торбички от дядо Коледа за осемдесет деца от начален курс! Децата от клуба се разделиха с пожелание за весели празници и щастлива нова година.

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини