Пъстър великденски базар украси площада в Първомай

Изображение 1 от 5

    В навечерието на един от най-светлите християнски празници – Великден, на площада пред общината, в съботния ден се състоя Великденски базар с благотворителна цел.

    В инициативата, по покана на община Първомай, се включиха децата от ДГ "Марица", ДГ "Осми март", ОУ „Кирил и Методий, с. Дълбок извор”, ОУ „Георги  Караславов”, кв. Дебър, ОУ „Отец Паисий”,  с. Искра и СНЦ " Подай лапа", гр.Първомай.  

    Участниците подредиха ръчно изработени тематични сувенири и аксесоари за дома – венци, свещници, украсени великденски яйца, шарени кошници, много пролетни цветя и други предмети.

    С настроение и усмивки, участниците се забавляваха да предлагат изделията си, и да реализират благотворителните си цели. 

    За доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха музикантите от ученическата банда „Наутилус“. Сред гостите на събитието беше и Тони Арнаудов – рок-музикант, основател на ученическия рок-фест в Пловдив. Децата получиха неговите специални поздрави и покана за участие тазгодишното издание на фестивала на 16 юни.

    Parvomai.NET

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Последни новини