14 °C

Много емоции донесе традиционният Коледен турнир по бадминтон

С мъжки сълзи и бурна радост завърши последната и най- зрелищна среща от коледния турнир по бадминтон, организиран от клуб „Атлет“. В битка влязоха Стефан Терзиев, сочен за безспорен фаворит и Делян Стоянов, който показа изключителен напредък и доведе срещата до контрагейм. Стефан очаквано грабна златото, но приятелят му получи стимул за още по- усилени тренировки.

Коледният турнир по традиция  срещна ученици от Първомай. Тази година се включиха 50 момчета и момичета, разпределени в 5 възрастови групи. На корта излязоха дори малчугани от детските градини. Община Първомай и още много спонсори осигуриха медали за победителите. Състезателите на клуба получиха нови спортни екипи от кмета на общината и председател на управителния съвет на „Атлет“ Ангел Папазов, а фирма „Шан-Шабан – Арафет“ обеща да ушие  и анцузи. Градоначалникът  връчи и медалите на победителите. Бурни аплодисменти и усмивки предизвика най- малкият състезател – Ангел Костов, който се качи на почетната стълбичка вместо отсъстващият победител при най- големите – Росен Чакъров. С грамоти бяха отличени и преподавателите по физическо възпитание, които подготвиха възпитаниците си за турнира.

Теодора Кирякова

Класиране

До 9 години

 1. Момичета Михаела Чепишева – ОУ „Св.св. Кирил и Методий“
 2. Нина Николова – СОУ
 3. Елеонора Иванова – НУ„Христо Ботев“

Момчета:

 1. Станимир Терзиев – СОУ
 2. Георги Манчев НУ „Христо Ботев“
 3. Николай Добчев НУ „Христо Ботев“

До 11г

Момичета:

 1. Ася Симеонова НУ „Христо Ботев“
 2. Яна Чефчиева НУ „Христо Ботев“
 3. Никол Бозукова СОУ

Момчета:

 1. Веселин Тамбалев СОУ
 2. Иван Германов НУ „Христо Ботев“
 3. Теодор Андреев СОУ

До 13 години

Момичета:

 1. Марияна Панайотова СОУ
 2. Иванеса Благоева СОУ
 3. Симона Стоева СОУ

Момчета

 1. Стефан Терзиев СОУ
 2. Делян Стоянов СОУ
 3. Никола Колев СОУ

До 15 години:

Момичета

 1. Гергана Миткова СОУ
 2. Маринела Янева СОУ
 3. Кристиана Сиракова СОУ
Момчета:
 1. Илиян Йорданов ПГСС
 2. Маанол Атанасов СОУ
 3. Станимир Ангелов СОУ

Над 15 години

Девойки:

 1. Радилена Бойчева СОУ
 2. Мария Карадинева СОУ
 3. Дияна Караманова СОУ

Младежи:

 1. Росен Чакъров СОУ
 2. Дилян Панайотов ПГСС
 3. Мартин Костов СОУ

Най- малките бадминтонисти с треньора Илиян Кръстев
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Обмислете положителните и отрицателните страни на въпроса, който стои за решаване пред вас днес, за да се предпазите от грешки. Ще бъдете успешни, ако не игнорирате разума от сърцето си и им отдавате еднакво значение. Общуването с приветливи и позитивно мислещи хора ще ви бъде полезно и ще ви се отрази тонизиращо.
24 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Телец Обхванати сте от ентусиазъм и това неминуемо ще доведе до промени. Ако се вслушате в съветите на ценен за вас човек и ги приложите в бизнеса, ще регистрирате сполука. Ако прекарвате почивката си на море бъдете внимателни с подводните спортове.
24 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате най-разнообразни планове за този ден, но твърде вероятно е да се окаже че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате.
24 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще посветите по-голямата част от времето си на реализацията на делова задача. Обмислено и разумно пристъпвате към работата си, друго не би могло и да бъде за вас, за това ще се доближите до успеха. Търсещите нов път ще проучват възможностите за образование или работа в чужбина.
24 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще работите самостоятелно, влагайки творчески заряд и амбиция за изява. Без да отхвърляте чуждите идеи ще търсите най-доброто, което да приложите в работата си. Така ще си осигурите по-добри бъдещи проекти, а от там и финансова осигуреност. Вслушвайте се в съветите на специалисти за здравословните си неразположения.
24 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Полезните ви контакти ще благоприятстват задачите, с които се захващате днес. Когато сте в позиция на зависими от някого знаете как да се държите, но не променяйте отношението си към него при промяна на обстоятелствата. С ентусиазъм ще градите планове за общото ви бъдеще с партньора, вдъхновени от вниманието му към вас.
24 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви спокоен неделен ден. Делата ви ще вървят така, както сте ги планирали. Вечерта е възможно да се отдадете на развлечения. Среща със стари приятели ще ви развесели и настрои позитивно за предстоящата седмица. Имате нужда от повече разнообразие, затова помислете какво можете да направите по въпроса.
24 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изпълнени сте с добри очаквания от предстояща сделка и ще подчините времето на деловите си ангажименти. Натовареността ще изостри чувствителността ви и са възможни конфликти. Владейте се, за да не провалите настроението, не само своето, но и на околните. Пътуващите ще изпълнят програмата си, стига да са внимателни, ако шофират.
24 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Без да се стряскате от динамичното развитие на събитията покрай вас, ще задълбочите интересите си в сферата, в която работите. Доверието, което сте изградили до тук ще благоприятства по-следващите ви стъпки, без затруднения ще се ползвате от услугите на хората около вас.
24 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Затрудненията на работното място ще ви поизнервят, но ще намерите правилните решения за тях. Не се ангажирайте с много дейности наведнъж, за да можете да мислите пълноценно, а не под въздействие на стреса. Не пренебрегвайте семейството си и обърнете внимание на личните си дела. Грижите за здравето ще ви се отразят добре, ще ви направят по-гъвкави и бодри.
24 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не се подвеждайте по чужди съвети, защото е възможно прикрити недоброжелатели да ви навредят. Вслушвайте се в собствената си интуиция и действайте съобразно нея. Имате успех сред противоположния пол. Чарът и чувството ви за хумор са неотразими. Възползвайте се.
24 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Инвестирайте в бъдещето си. Направете нужните усилия днес, за да се чувствате добре утре. От изявите ви ще зависят бъдещите ви реализации. Ползотворни контакти ще ви помогнат да определите приоритетите си, като дадете предимство на нещата, които ви носят доволство и добри доходи.
24 яну 2021
Последни новини