23 °C

Клубът на радостта посиня заради Ники Илиев

Бившият футболист на Левски, националния отбор и Футболист на България за 1987 г. - Николай Илиев гостува на Клуба на радостта.

Събитието, обявено от Татяна Вълчева във профила на клуба, събра ученици и фенове на футболиста и синия отбор.

Бившият футболен треньор Илия Ганчев запозна накратко децата с успехите на Ники, а след това заедно с Атанас Кичуков му връчи почетен знак и флагче на ФК „Борислав“.

Децата с любопитство гледаха футболиста, „чудейки се колко е стар щом толкова отдавна е печелил най- голямата българска футболна награда“. А той им каза, че само с много тренировки може да се постигнат големи успехи. След това добави, че тренировките трябва да вървят ръка за ръка с ученето. Само по този начин според него се изграждат интелигентни футболисти, а и винаги идва момент, в който футболната кариера приключва. Футболист 1 за ’87 година разказа на малчуганите и това, че постът на защитник е не по – малко успешен и атрактивен от поста на нападателя. Като един от защитниците с най- много голове, Ники Илиев сподели че голямата „тръпка“ е да защитиш вратата си, да предотвратиш гол, да избиеш топката от гол- линията.

След това гостът връчи по една топка с автограф на Клуба на радостта и на фен- клуба на „Левски“ в Първомай. Илиев върза клубно шалче на врата на всички присъстващи деца, под виковете им „Левски, Левски“. А те обещаха за следващата среща да научат химна на „Синята лавина“.

Визитата завърши на футболното игрище, където се срещнаха отборите  на „тези с шалчетата“ с  „тези без шалчетата“.

Много от децата искаха да вземат автограф, но тъй като нямаха подходящи картички просто си подаваха ръчичките. Едно от най- съобразителните момичета изтича до „Офисите“ и се върна с разпечатани емблеми на „Левски“. За награда получи голям автограф на името на сем. Йорданови. На игрището се появи и учителката по физическо възпитание госпожа Златка Генова, която настоя за снимка с госта. Тя съжаляваше, че заради ангажиментите си не е успяла да  присъства на срещата.

Ники Илиев си тръгна с обещанието, че ще се върне скоро в Първомай за честването на 90-годишнината на футболния клуб. 

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 01.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
В момента не виждате по-далече от носа си. Събудете се, огледайте се, животът не е само в ежедневните душевадни проблеми. За тези от вас, които работят над себе си, с други думи учат нещо, звездите вещаят пълен успех.
01 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес работата ще ви донесе удовлетворение, дори не е изключено да получите похвала от вашите работодатели. Определено имате нужда от повече контакти, не се ограничавайте единствено с добре познатия ви кръг от хора. Потърсете път към семейната хармония.
01 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате силното желание днес да се заловите здраво за работа, за да реализирате ново начинание. Това ще ви отнеме доста усърдност и енергия, но пък резултата си заслужава. Не се спирайте пред никакви трудности и ще успеете.
01 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Времето ви ще минава в работа и делови разговори, с които ще договаряте бъдещите си проекти. Ако не се разсейвате ще си спестите главоболия. Всичко може да мине и по-леко, от вас зависи, като пестите разумно силите си. Други от вас ще се занимават с неща, които ги карат да се чувстват спокойни и удовлетворени.
01 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Известно напрежение в отношенията ви с околните ще намали активността ви на работното място. Не, че отдавате голямо значение на това, но ще бъдете възпрени по други причини. Помислете дали не допускате грешка в подхода си към служебен проблем, защото тя може да ви струва повече.
01 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Днес ще ви се налага да се занимавате с много и различни дела и да сте в непрекъснато движение. В това обаче е стихията ви, затова се справяте блестящо със задълженията си. Колега ще бъде очарован от ваша постъпка, с която значително го улеснявате в работата му. Подходете с разбиране към вълненията на свой близък, дори да не сте съгласни с намеренията, които има.
01 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Част от представителите на знака ще прекарат този ден сред приятелско обкръжение, което ще ви даде възможност да се разтоварите от грижите си напоследък. Разработвате идея, в която има бъдеще, но избързвате твърде много и това рискува да я осуети. Отношенията ви с постоянни партньор се стабилизират, скоро ще се радвате на хармонична връзка.
01 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не пропускате да изтъкнете заслугите си за развитието на обща задача, но днес са възможни недоразумения. Замисляте ходове, които е добре да огледате от всичките им страни, има риск да бъдете отстранени или да ви атакуват от към слабото ви място. Включете се в подготовката на предстоящо мероприятие, в семейството или в службата.
01 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Добре е да оцените подкрепата, която ви се дава, бъдете благодарни на хората и им покажете това. Но не участвайте в собствените им битки, щом това е извън вашите интереси. Стресът може да бъде овладян, ако отделяте повече време за лични занимания, в това число да слушате музика и се наслаждавате на красиви неща.
01 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Успешен ден за индивидуални изпълнения. Самостоятелната ви дейност ще даде резултати, както в творческата работа, така и в бизнеса. Не се претоварвайте. Щадете сърцето си, а също и крайниците. Много любов витае около вас и с романтичната си наг-ласа ще създадете настроение и радост в околните. Не забравяйте приятелите си.
01 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Заслугата ви за решаването на общ проблем и ще ви донесе популярност. Умората и грижите ще ви накарат да потърсите по-приятни занимания, с които да разнообразите деня си. Приятелска покана или друга интересна среща ще внесе настроение и подтикне към сближаване с цел печалба.
01 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Обърнете внимание на нещата, които имат пряко отношение към вас. Едни от тях са работата, партньорите, любимите ви хора и времето. Добрите отношения в семейството ще ви позволят заедно да планирате идващите дни. Опитайте се да внесете спокойствие там, където то липсва, като се погрижите и за собствените си удоволствия.
01 окт 2020
Последни новини