21 °C

Турски кмет на частно посещение при Папазов?

Снимката е от сайта на общината

Любопитна информация четем на сайта на община Първомай, в секцията „Новини“: „Заместник кметът на гр. Текерда, Република Турция г-н  Синан Четиз бе на частно посещение при кмета на община Първомай г-н Ангел Папазов.“ И се питаме защо това частно посещение е толкова важно да бъде отразено на обществения сайт? Дали сайтът е за частно ползване или Четиз ага е толкова важен за първомайци? След това обаче, разбираме, че не е било толкова частно посещението, по-скоро ще трябва да е било неофициално. Там се споменава, че на гости на г-н кмета са били и „...кметът на село Воден  - г-н Мухамед Абед и г-н Васил Шапатов - собственик на фирма Витал, с които гостА обсъди възможности и перспективи за сътрудничество и обмен на стоки“. Някак логично идва въпросът какво сътрудничество може да има между гр. Текерда и село Воден? Но публикацията приключва до тук. Жалко – защото ни стана интересно и взехме да се питаме къде го разходиха този гост и колко ни струваше това посещение.

 Това  че сайтът на общината е организиран лошо не е новост. Намирането на необходимата информация е затруднено заради сложната навигация. Но е добре публикуването на кратки новини да бъде оглеждано внимателно, защото почти във всяка има бисери. А самата публикация за Световното първенство по карате киокушин е огромно недоразумение – защо това състезание е отразено точно на сайта на община Първомай би се зачудил всеки, който не знае, че на него е участвал първомаецът Емил Сталев и там той е станал вицешампион. Тази  информацията може да бъде намерена в галерията със снимки, а текстът може да бъде използван в часовете по български в  темата „Пълен и непълен член“, за разкош има и граматическа грешка. И неизвестни авторе, когато става въпрос за състезание по бадминтон, няма защо да слагаш кавички на наименованието на спорта.

След като направихме реклама на сайта, който посещават единици в общината, остава да зададем още един въпрос: защо седмица преди редовната сесия на Общински съвет все още не е качен проекта за дневния ѝ ред.

parvomai.net 

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 10.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Като изявени професионалисти по-често ще се вслушват в мнението ви, което ви задължава да се поддържате в добра форма и да не прекалявате с нищо. Партньорските начинания ще имат успех, ако с поведението си на коректни, честни и добри хора създадете около себе си градивна атмосфера и насърчите творческата мисъл у всеки един от тях.
10 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Напрегнати сте и рискувате да разберат погрешно думите ви, и това да стане причина за обтягане на отношения. За предпочитане е да избягвате големите компании, където едва ли ще се чувствате добре. Намерете начин да си починете сред спокойствие и уединение. Разговор с ваш близък ще ви бъде от полза.
10 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Обкръжението на близките ви хора внася спокойствие в душата и мислите ви. Заедно ще решавате възникващите въпроси и ще планирате бъдещето си. Ще разчитате както на собствените си сили, така и на подкрепата им. Всичко започнато днес обещава да завърши с успех.
10 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Вашата упоритост ще ви изведе до високи хоризонти. Ще имате повече от очакваните финансови постъпления. Вълнения от философски, духовен и религиозен характер ще преобладават в мислите ви. Постепенно постигате хармонията, към която винаги сте се стремили. Отношенията с любимия човек се развиват в желаната от вас насока.
10 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Повод за размисъл ще ви създадат развитията около вас и ще търсите решение на въпросите, които ви безпокоят. Не се тревожете, ще имате сили, с които ще преодолеете временните си затруднения. Най-важното е, че ще продължите уверено напред, другото са подробности. Здравето няма да ви притеснява.
10 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Отговорното ви отношение към работата ще бъде провокирано и днес. Няма да ви остане много лично време, предвид неотложните задачи, които ще се появят пред вас. Независимо от всичко трябва да си починете. Новите задачи през идващата седмица ще изискват от вас повече съсредоточеност.
10 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Уморени от грижите, ще предпочетете по-приятни занимания днес. Почивка в компанията на хората, които обичате ще се отрази добре на мисленето, здравето и духа ви. Това е вашия начин да релаксирате, което ще ви приведе в подходяща форма, за да се справите по-лесно с отговорностите през идващите дни.
10 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Едва ли някой е в състояние да предположи вашата следваща стъпка, но вие със сигурност можете да познаете чуждите. Това ще се окаже голямото ви предимство и днес, когато от заплетена ситуация вие ще излезете с най-добри позиции. В личен план обаче е възможно да претърпите разочарование, което не е по ваша вина. Скоро ще намерите изход.
10 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят ви може да бъде и по-добър, ако не се вживявате чак толкова от битовите неуредици. Може да наблегнете на дребните подробности в делови план, за да избегнете конфликтни ситуации. Погрижете се за здравето си, имате нужда от повече почивка и положително настроение. Прекарайте деня у дома.
10 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Повечето от вас ще се посветят на семейството и дома. Ще предприемете промени по интериора, надявайки се с тях да промените и в някаква степен живота си. Професионалните задачи също ще присъстват в програмата ви, перспективите са добри и ще се похвалите с придобивки. Не бягайте от късмета си, ще се прояви, бъдете активни.
10 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не допускайте с емоционалните си реакции да нараните някого. Понякога те излизат от границите на контрол и това ви обрича на изолация. Помислете за подходящи занимания, носещи ви успокоение и романтично настроение. Потърсете компанията на приятели.
10 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Общувайте с хора, които вече са минали по вашия път. Това ще ви спести време и ще съберете повече мъдрост. Разочарованието ви от определено събитие ще отстъпи място на приятна изненада. Чистите ви намерения ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете. Нова любов.
10 апр 2020
Последни новини