19 °C

Турски кмет на частно посещение при Папазов?

Снимката е от сайта на общината

Любопитна информация четем на сайта на община Първомай, в секцията „Новини“: „Заместник кметът на гр. Текерда, Република Турция г-н  Синан Четиз бе на частно посещение при кмета на община Първомай г-н Ангел Папазов.“ И се питаме защо това частно посещение е толкова важно да бъде отразено на обществения сайт? Дали сайтът е за частно ползване или Четиз ага е толкова важен за първомайци? След това обаче, разбираме, че не е било толкова частно посещението, по-скоро ще трябва да е било неофициално. Там се споменава, че на гости на г-н кмета са били и „...кметът на село Воден  - г-н Мухамед Абед и г-н Васил Шапатов - собственик на фирма Витал, с които гостА обсъди възможности и перспективи за сътрудничество и обмен на стоки“. Някак логично идва въпросът какво сътрудничество може да има между гр. Текерда и село Воден? Но публикацията приключва до тук. Жалко – защото ни стана интересно и взехме да се питаме къде го разходиха този гост и колко ни струваше това посещение.

 Това  че сайтът на общината е организиран лошо не е новост. Намирането на необходимата информация е затруднено заради сложната навигация. Но е добре публикуването на кратки новини да бъде оглеждано внимателно, защото почти във всяка има бисери. А самата публикация за Световното първенство по карате киокушин е огромно недоразумение – защо това състезание е отразено точно на сайта на община Първомай би се зачудил всеки, който не знае, че на него е участвал първомаецът Емил Сталев и там той е станал вицешампион. Тази  информацията може да бъде намерена в галерията със снимки, а текстът може да бъде използван в часовете по български в  темата „Пълен и непълен член“, за разкош има и граматическа грешка. И неизвестни авторе, когато става въпрос за състезание по бадминтон, няма защо да слагаш кавички на наименованието на спорта.

След като направихме реклама на сайта, който посещават единици в общината, остава да зададем още един въпрос: защо седмица преди редовната сесия на Общински съвет все още не е качен проекта за дневния ѝ ред.

parvomai.net 

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 25.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Търпеливо и без излишни емоции ще работите по задачите си, така, че в края на деня да останете доволни от свършеното. На своя страна ще имате подкрепата на хора, чиято дума се чува. Интересите ви ще бъдат защитени, но не очаквайте друг да мисли за тях, остават си изцяло ваша грижа.
25 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес е възможно да имате леки неприятности на работното място, които лесно можете да пренебрегнете с присъщото си спокойствие и положително настроение. Обърнете повече внимание на семейството си, което е вашата опора.
25 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Бъдете добронамерени и не търсете реванш от човек, отнесъл се пренебрежително към вас. Споделете от времето си с любимия ви човек. Настроението ви ще се подобри и ще се заредите позитивно. Явяващите се на изпити ще отбележат успехи, което ще ги накара да се почувстват доволни от себе си.
25 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
На работното място ще се отличавате с високата си компетентност и това ще ви издигне в йерархията. Притесненията ви, свързани с присъствието или отсъствието на определена тема в днешните преговори ще ви мобилизират да сте подготвени за всякаква развръзка, и с това ще спечелите.
25 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще работите по приключване на конкретни задачи и в тази връзка ще проявите по-голяма активност в работата си. Делово сътрудничество ще се задълбочи и превърне в ново приятелство. Каквото и настроение да ви носи това, не пренебрегвайте други хора, на които дължите много. Целите се в десятката, но има още какво да свършите.
25 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С рисковани действия се опитвате да постигнете нещо, което ви се изплъзва по друг начин. За предпочитане е обаче да бъдете по-търпеливи и по-склонни на отстъпки, когато става дума за сътрудничество. От това ще зависят успехите ви в близко бъдеще, затова не ги пренебрегвайте. Отношенията ви с привлекателна за вас личност може да прераснат в трайна връзка.
25 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Помислете за всичко, с което се ангажирате днес, за да си спестите главоболия и време. Безспорно ще се натоварите допълнително, но бързо ще свършите и ще останете доволни от постигнатото. Новото идва и ще промени нещата, които сами не сте осъзнали за грешни. Подгответе се.
25 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Самите вие днес ще се учудвате на невероятния късмет, които ви преследва. Ще се осъществи ваше отдавнашно желание, което косвено е свързано с работата ви. Финансовото ви състояние се стабилизира, не без помощта на близък човек. Удовлетворение ще ви донесе и факта, че съвет който сте дали на колега се оказва безпогрешно точен. Атмосферата у дома е приятна и благоприятства всякакви начинания от ваша страна.
25 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес са възможни конфликти с околните, така че овладейте агресивното си настроение и проявете повече търпение. Здравето няма да ви създава проблеми, и ще бъде добре, ако не приемате всяко неразположение за признак на болест. Съветите ви ще бъдат много полезни за ваш близък. Не го разочаровайте.
25 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
25 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще бъдете много заети както със служебни така и с лични дела, от които ще възникнат усложнения. Налага се да правите компромиси. Бъдете умерени в харченето, но вечерта може да си позволите по-комфортна обстановка.
25 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Амбицирани сте да покажете възможностите си на хората около вас. С лекота ще постигнете споразумение, от което впоследствие ще черпите дивиденти. Обърнете повече внимание на взаимоотношенията си в семейството и с приятелите си. Чувствате неудовлетворение от нечие поведение и това ви създава напрежение.
25 сеп 2020
Последни новини