15 °C

ЦОП духна три свещички

Три години навърши Центърът за обществена подкрепа и отбеляза това събитие със стилна церемония и коктейл, на който присъстваха приятели, партньори  и съмишленици на идеята за подпомагане и предоставяне на социални услуги. ЦОП е организация, част от фирма „Соник  старт“, чиито член на ръководството Офелия Кънева поздрави поздрави гостите. 3 години са крехка възраст за човека- каза тя, но за професионалистите в социалната сфера са крайъгълен камък. За съдбата на човека. Хубаво е, че след 3 години упорита работа сме свежи и готови да продължим да работим и да празнуваме.

За тези 3 години ЦОП – Първомай се утвърди като значима институция на местно ниво. Привлякъл е над 100 доброволци. Обучени са 5 стажанти, предоставени са социални услуги на над 600 нуждаещи се. В семейството на „Соник старт“ е пример за колегите си от Карлово, Калофер, Брезово, Дупница и други малки градчета.

За отличното съдействие и взаимодействие работещите в ЦОП благодариха на директора на Дирекция „Социално подпомагане“ Таня Налбантова, началника на Отдел “Защита на децата“- Дора Караманова, на председателя на комисията за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните – Мария Кьосева, на началникът на РУП – Първомай Васил Налбантов, на управителя на МБАЛ – Първомай – д-р Румяна Бойлова, на Христо Кьосев от Детска педагогическа стая.

Специална писмена благодарност връчиха на физически лица, повечето педагози, за подкрепата в работата им с деца – Росица Генова, Антоанета чешмеджиева, Павлина Иванова, Найден Йорданов, Николина Андреева и Ангелина Кръстева.

Поздрав към работещите в Центъра поднесе и кметът на общината Ангел Папазов. Той припомни необходимостта и резултата от работа на Ангел Маринов, Стоян Бойков, Радосвета Казакова, Дима Костова, Мария Петрова и Василка Ангелова и Рени Ангелова и всички работили в името на социалната услуга в Центъра за обществена подкрепа.

Тържеството започна с молебен за здраве и благополучие, отслужен от отец Станимир и завърши с духане на свещички от работещите в Центъра и някои от техните клиенти.

Офелия Кънева
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще се наложи да проявявате съобразителност и достатъчно комбинативност, за да постигнете целите си. Вие сте чаровни и привлекателни, и в определени моменти можете да разчитате и на това. Може би трябва да промените част от стратегията си по отношение на дадена личност, за да привлечете интереса й.
28 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не си пилейте силите и енергията в неясни и мъгляви възможности. Насочете вниманието си към важните моменти от дейността си. Работата ви с документи изисква повишено внимание, но ще ви осигури добри резултати във финансовата сфера. Ще ви занимават проблемите на близките ви и с подкрепата си ще им бъдете полезни.
28 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не се притеснявайте за времето си днес, ще ви стигне за всичко, което планирате. За сметка на заетостта си ще повишите финансите, бъдете доволни и не проявявайте излишно капризите си. Прибързаните решения не са препоръчителни, с тях рискувате да сгрешите. Бъдете толерантни към онези, които понасят обратите в настроенията ви.
28 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако изпитате затруднения в работата си не се притеснявайте да потърсите подкрепа. Новини и предложения за нова работа ще зарадват други от вас. Достатъчно време сте посветили на конкретна задача, за да се отказвате от нея вече накрая й. Ще обновите връзката си с интимния ви партньор, преоткривайки в него нови качества.
28 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще срещнете добър прием днес сред колеги и клиенти. На предложенията ви ще се погледне благосклонно, предвид доказани качества и успехи. Самочувствието ви ще се подхранва и от споделените с партньора ви чувства. Връзката ви е силна и стимул за развитието ви. Ако търсите работа ще получите интересно предложение.
28 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.
28 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.
28 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще ви се наложи да направите важен избор. Имате възможност да решите важен за вас въпрос, затова не отлагайте. Колкото по-бързо това стане факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си. Не прибързвайте с изводите относно дадено събитие.
28 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Работейки с желание и хъс за победа, ще имате отлични резултати. В тази връзка ще се постараете да приобщите към идеите си и други, като ги насърчите да се включат и покажат уменията си. Някои от вас ще поставят началото на нова дейност. Дайте си и почивка, имате нужда от нея.
28 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Недоразуменията на работното място все повече ви отегчават и след последните събития ще започнете да мислите за промяна. Неудовлетвореността ви ще е подсилена и от странични фактори, подканящи ви недвусмислено към действия. Преди да вземете окончателно решение се посъветвайте с най-близките си хора.
28 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
За да успеете при заплетена ситуация се въоръжете с търпение и вложете повече усилия. Ще се справите, но за в бъдеще бъдете толерантни към колегите и партньорите, а също и към по-младите. Ще се изнервите от разногласията в интимните отношения, но може би така узрявате и двамата. Или пък ще стигнете до извода, че противоречията са преодолими.
28 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Изключително толерантни сте с хората около вас. От това само можете да спечелите. Здравословното ви състояние е добро и не бива да се тревожите за дреболии. Помислете как можете да повишите тонуса си. Очаква ви интересна среща с човек, към когото отдавна се стремите. Имате късмет.
28 сеп 2020
Последни новини