5 °C

Проф. Светла Бъчварова: Ангажиментите на БСП са ясни и ние ще ги изпълним

Водачът на листата на Коалиция за България за Пловдив област проф. Светла Бъчварова проведе три срещи в община  Първомай – в кв. Дебър, в центъра на града и село Караджалово.Тя гостува по  покана на общинската структура на БСП и разговаря с над 200 граждани – привърженици на социалистическата идея, земеделски производители. Време е България отново да стане първа, поискаха хората. Трябва да сме отново първи в износа на земеделска продукция, образованието и здравеопазването да станат отново безплатни, труда на хората да се уважава, това бяха част от исканията на жителите на Първомай. 
Вярно е, че сега отново държавата ни е първа, но е първа по някой показатели, които даже не са за споменаване- първа по ниски доходи, първа по младежка безработица, но ние заедно можем да променим това, отговори Светла Бъчварова. Ангажиментите на БСП са ясни и ние ще ги изпълним, ако ни гласувате доверие. По наше време пенсиите бяха увеличени, заплатите се увеличиха, откриха се нови работни места. Ние гарантираме, че това отново ще се случи, може и да не е с тези темпове, защото сега хазната е опразнена, а ние оставихме 8 милиарда на това правителство и ГЕРБ ги похарчи, без да помисли за хората, категорична бе проф. Бъчварова. ГЕРБ се провали в извеждането на страната от икономическата криза, в овладяване на безработицата, в политиката на доходите и днес ние можем да тръгнем по нов път. Затова предлагаме законодателни промени, които да дадат възможност на всеки млад човек да се предложи работа или обучение за заетост не по-късно от 4 месеца след завършване на образование, спиране на увеличаването на осигурителния стаж и възрастта за пенсиониране и ежегодно осъвременяване на пенсиите, като периодично се преизчисляват старите пенсии.

На срещите присъства и Нина Найденова – едно от новите лица в листата на Коалиция за България. Аз съм тук- заяви тя – защото идеята на БСП, кандидатите от листата имат нужда от подкрепа, а аз съм готова да им я дам.
Всичко хубаво, обаче как ще се справите с високите сметки за тока и какво ще правите за проверката на дружествата, попитаха хората. В политиката на БСП е заявено, че ще изискаме проверка на големите приватизационни и концесионни договори, сключени в последните 15 години, с приоритет на тези, към които има най-голям обществен интерес, а тези, които касаят монополите са точно такива и аз съм съгласна с Вас, че това трябва да се промени, отговори водача на листата на Коалиция за България за Пловдив област. Срещата приключи с покана и обещание от страна на проф. Бъчварова да продължи контакта с хората и да се среща с тях по-често.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 15.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С адекватни и навременни действия ще спечелите добри позиции в една надпревара, освен, че ще постигнете и финансов успех. Всичко това ще ви подтикне по-смело да изразите претенциите си и да покажете, че е добре да се съобразяват с вас. Срещи с хора, които ви обичат трайно ще затвърдят усещането ви за значимост.
15 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Поради различия в гледните точки с подчинените или хората, с които работите са възможни недоразумения и изкривяване на информацията. Следвайте разума си и не се поддавайте на измамни обещания.Отговорни към задълженията си, бъдете внимателни и да не допускайте грешки. Постепенно затрудненията ще отстъпят място на по-успешния ви период, който предстои.
15 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Кратко пътуване извън града е като че ли най- доброто решение за днешния ден. Имате нужда да се откъснете от заобикалящата ви среда и да останете насаме със себе си. Възползвайте се от всяко предложение в тази насока.
15 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви ще бъде спокойна днес, което ви дава възможност да се захванете с нещо, което отдавна ви интересува. Разбирате се чудесно с хората около вас и нищо чудно заедно с близък колега да успеете да направите нещо наистина впечатляващо. В личен план ще ви се наложи да бъдете по-предпазливи, тъй като са възможни недоразумения.
15 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добре е да прекарате повече време извън дома си, защото наистина имате нужда от разнообразие. Ако и хората около вас са на същата вълна, толкова по – добре. Това наистина може да ви помогне да си организирате истинско забавление. Отношенията ви с постоянния партньор са обтегнати, но можете да направите много за да промените ситуацията.
15 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Наложете си да не мислите за трудностите около вас, споделеното време с близките ви е по-добрият вариант за деня. В личен план ще бъдете в изгодна позиция и осъзнавайки това, ще предприемате решителни стъпки, водещи към целта ви. Ако ви обхване желание да се освободите от излишните неща около себе си, не ги изхвърляйте. Част от тях може отново да ви заинтригуват.
15 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Везни Пътешествията, които предприемете днес може да дадат възможност за романтичен флирт, от който ще останат чудесни спомени. За други благополучно решаване на семейни проблеми. Възползвайте се от предложена услуга.
15 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Семейни задачи ще отнемат от времето и енергията ви днес. Навлизате във важен период от живота си и не си позволявайте отпускане, каквото и да ви струва това. Децата са неделима част от вас, дори и вече пораснали и съдбата им зависи в много отношения от действията, които ще предприемете в тяхна полза.
15 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С различни очаквания и нагласи ще започне деня за повечето от вас. Деловите Стрелци ще насочат вниманието си върху бизнес-задачите, чрез които ще подобрят финансите си. Не позволявайте работата да ви отдалечи от хората, които обичате. Все по-често ще ви се налага да балансирате между желанията и задълженията си.
15 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Поставили сте си много задачи, но дали ще успеете сами да се справите. Бъдете деликатни към проблемите на близките си, не ги пресирайте в желанието си да наложите своето. Има факти, които ще ви изненадат, но трябва да ги приемете. Потърсете по-прагматични решения за въображаемите ви проблеми.
15 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не се отказвайте от амбициите си, дори да се струват нереални за някои. Ще изпъкнете с идеи и видими постижения. Ще останете привлечени от личност, която не е безразлична към вас. Това ще разнообрази чувствата ви, а за някои означава и нова, стабилна връзка. Доверието, което ще получите ще ви накара да помислите повече върху поведението си.
15 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Всяка отзивчивост се възнаграждава, дори и да не си давате сметка за това. Въпросите, които ще ви занимават днес ще ви накарат да се обърнете към някого за съдействие. Ако трябва, направете компромис, за да преодолеете непредвидена ситуация. Притесненията ви са излишни, ще се справите.
15 яну 2021
Последни новини