7 °C

Бижутата на Ани са подходящи за ежедневието и за бала

Анна Димчева – (NIΩMA) предлага разнообразни бижута за млади и стари, за изискани тоалети и спортни дрехи. Тя е дизайнер в обувната фирма Matstar . Наскоро е завършила специалността „Моден дизайн в Благоевград“. За себе си разказва, че е човек, който обича вътрешното спокойствие и постоянната промяна към положителното. Вдъхновява се от малки, случайни неща, които я докосват дълбоко и остават трайно в съзнанието й докато не ги осъществи. От ученическите години Ани впечатлява с усета си към красивото, нестандартното и модерното. Занимава се с рисуване при Зорка Каразапрянова, но дизайнерските й способности се забелязват и с просто око. И до днес учителите й си спомнят как всеки ден ги е изненадвала с нова прическа и е налагала модата на сложно сплетените кичури. Освен към дрехите, обувките и прическитe, младата дизайнерка има особена слабост към ръчно изработените бижута. Занимава се с това далеч преди да запише „Мода”. Изучава постоянно нови техники и използва различни материали. В момента любим й е моделина. С неговите най-различни цветове, той й дават възможност за множество съчетания, преливания и форми, а при изпичане създава илюзия и за различни повърхности. Едни от първите й стъпки в света на аксесоарите са свързани с макрамето. Преди много години, още като ученичка в съседна Гърция, Ани си купува от сергия гривна, изработена в стил макраме. Толкова много й харесва, че сяда, разплита я и внимателно проучва как се захванати нишките. Усвоява основните възли, а след това продължава да учи и нови техники. И ако бижутата от моделин и макраме са подходящи за тийнейджърската, спортна и деним мода, в последно време Ани се занимава с далеч по- скъп и изискан материал – камъните Сваровски. Нежни, в комбинация на цветове или едноцветни,в гривни или в обеци, в колиета или в пръстени, бижутата от тези камъни все по- често се налагат в абитуриентската и вечерна мода.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 04.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Временните финансови затруднения могат да се отразят понижаващо на настроението и самочувствието ви, но не губете кураж. Имате потенциал да се справите с предизвикателствата и да излезете по-силни, можещи и побеждаващи. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно бъдещето си.
04 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Изгледите ви за успех са много добри. Продължавайте в същия дух. Не изневерявайте на принципите си и непременно ще успеете. Възможно е днес недоброжелатели да ви създават дребни пречки, но това едва ли ще ви представлява сериозно затруднение. Просто не ги взимайте присърце. Напълно осъзнавате с какво сте се заели.
04 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Късметът ви днес е много добър и шансовете ви за успех в професионалните ви начинания са значителни. Предизвикателствата в бизнеса няма да изискват от вас големи усилия и ще се справите с лекота. Пренебрегвате критиките на близките си.
04 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес успявате да направите така, че нещо, което отдавна ви принадлежи да попадне отново у вас. Трудно се отклонявате от веднъж избрания път и правите всичко възможно да постигнете намеренията си. Следвате твърдо избрания курс и не си позволявате да се отклонявате заради факти, споменати ви от околните. Ще се чувствате най-добре сред семейството си вечерта.
04 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрите ви постижения ви задължават да продължите отговорно и качествено работата си. Започващият силен период за вас налага да подобрите (дори и да считате това за излишно) уменията си. Някои от вас ще получат възможност за квалификация на достатъчно престижно място, възползвайте се.
04 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
04 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Приятели ще ви помогнат да стигнете по-бързо до решаването на проблем, който ви притеснява. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат, и не ги винете за неудачите си. Мислите ще ви отвеждат и при някого, с когото ви свързват нежни чувства, но поради обстоятелствата сте разделени.
04 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Всичко се нарежда във ваша полза и денят "заплашва" да бъде един от най-успешните ви през последния месец. Финансовото състояние на семейството ви е отлично и можете да си позволите малко разточителство. Възползвайте се максимално от късмета си.
04 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Предстои ви напредък в личен план. Той ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви превърне в желани събеседници. Не допускайте хора от обкръжение ви да се намесват в личното ви пространство. Сами можете да вземате решенията си, нямате нужда от подобни съветници.
04 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще изненадате околните с промененото си отношение към конкретен проблем или събитие. С позитивното си мислене ще направите възможно и невъзможното, само от вас зависи. Пречистващата сила на природата ще ви освежи и даде сили, а вниманието на любим човек ще ви направи щастливи.
04 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Разпределете добре времето си и не се увличайте по дреболии. Предстои ви доста работа и само с добър подход ще успеете да се справите. Не е фатално, ако отложите някой от ангажиментите си. Повярвайте, заслужава си да положите повече усилия днес.
04 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Наред с трудностите ще имате и провокации, които могат да внесат разколебаване в намеренията ви. Но интуицията и убедеността ви, че сте на прав път не са измамни. Остава и да го извървите. Възможността да работите с професионалисти ще ви научи на полезни неща, за това повече гледайте и слушайте и по-малко говорете.
04 апр 2020
Последни новини