20 °C

Д-р Попова е в листата на ГЕРБ

На 12 място в листата на ПП ГЕРБ Пловдивска област е д-р Катя Попова. В петък 05.04.2013г. Областният координатор на партията Здравко Димитров регистрира в РИК 17 листата с кандидат –депутати за 42-то НС. Това е следствие на решението на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, с което се утвърждава окончателният състав на кандидат-депутатската листа. В 17 Многомандатен избирателен район Пловдив област има 11 мандата. 
Кандидатите на ПП ГЕРБ Пловдив област са както следват:

1. Здравко Димитров Димитров,
Постоянен адрес: общ. Пловдив,
2. Силвия Анастасова Хубенова,
Постоянен адрес: общ. Асеновград,
3. Николай Петков Петков,
Постоянен адрес: общ. Карлово,
4. Павел Андреев Гуджеров,
Постоянен адрес: общ. Раковски
5. Христо Грудев Грудев,
Постоянен адрес: общ. Асеновград,
6. Ангел Илков Ангелов,
Постоянен адрес: общ. Пловдив
7. Анести Атанасов Тимчев,
Постоянен адрес: общ. Пловдив
8. Ангел Николов Драганов
Постоянен адрес: общ. Родопи, с. Крумово
9. Гергана Трендафилова Трендафилова,
Постоянен адрес: общ. Марица, с. Царацово
10. Елица Иванова Данева,
Постоянен адрес: общ. Перущица
11. Петко Танчев Чочев,
Постоянен адрес: общ. Марица, с. Строево
12. Катя Николова Попова,
Постоянен адрес: общ. Първомай, гр. Първомай

13. Атанас Генов Балкански,
Постоянен адрес: общ. Съединение, гр. Съединение
14. Пламен Иванов Райчев,
Постоянен адрес: общ. Лъки, гр. Лъки
15. Станислав Тодоров Стайков,
Постоянен адрес: общ. Марица, с. Труд
16. Пенка Василева Караиланска,
Постоянен адрес: общ. Пловдив, гр. Пловдив
17. Катя Любенова Алова,
Постоянен адрес: общ. Съединение, гр. Съединение
18. Рангел Георгиев Матански,
Постоянен адрес: общ. Раковски, с. Момино село
19. Костадин Димитров Царев,
Постоянен адрес: общ. Родопи, с. Ягодово
20. Дария Николова Кискинова,
Постоянен адрес: общ. Родопи, с. Марково
21. Вяра Атанасова Стоева,
Постоянен адрес: общ. Асеновград, гр. Асеновград
22. Милен Иванов Дончев,
Постоянен адрес: общ. Марица, с. Войводиново

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 08.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Открито ще изразите чувствата и емоциите, които ви владеят и няма да съжалявате. Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка. Освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него, ако това е нужно.
08 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Отдавна отлагате дадена цел и най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването й. Добре е да не губите ценно време в допълнително обмисляне. Привлечени сте от човек от обкръжението ви. Не бъдете настоятелни в опитите си да привлечете вниманието му. Оставете всичко на случая, поне за сега.
08 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Благодарение на организаторските ви умения ще се окажете на точното място и време, което ще благоприятства начинанията ви днес. Не пренебрегвайте подробностите, всичко е от значение. Ще има с кого да споделяте и кой да ви насърчава, както и вие да сте полезни някому, стига да го желаете.
08 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Полезни ще са днес общуванията ви, резултатите от които ще ви носят задоволство. При осъществяване на търговски и финансови операции не подценявайте нищо. Четете всичко, съществува риск от недоглеждане. Отделете повече внимание на човека до вас, нуждае се от подкрепата ви.
08 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Да бъдете добри и отзивчиви е важното сега. Събитията ще ви поставят в услуга на други хора и от вас зависи благоприятното развитие на проблемите, които ще решавате. Не изпадайте в крайности и не губете присъствие на духа си. Силни сте и ще се справите. Рискът ви ще е оправдан.
08 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Покажете доброто си отношение към хората на работното място и ще сработите по-бързо идеите помежду ви. Условията по предстоящ проект ще благоприятстват общата ви задача и няма да срещнете трудности в реализацията им. В противен случай светът ще ви бъде сив, а настроението враждебно и скучно.
08 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ако не изненадвате с нищо партньорите си днес и действате така, както те очакват, ще имате хубав ден. Овладейте емоциите си и проявете повече търпение в отношенията си с близките. Служебни пътувания ще ви ангажират допълнително, но не съжалявайте. Има какво да покажете и на какво да се научите.
08 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Основателно ще поставите личните си предпочитания днес на първо място, като се погрижите за нуждите си. Равносметката от постигнатото внася известно спокойствие в мислите ви и няма да позволите на никой да наруши това ви усещане. Споделете го с любимите ви хора, това ще засили чувството им за сигурност.
08 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Отнесете се с повече внимание към здравето и душевното си спокойствие. Говорете открито за всичко, което ви тревожи, има кой да ви чуе и помогне. Бизнесът ви няма да пострада, ако днес говорите по-малко за него и помислите повече за собствените си нужди, развлечения и желания.
08 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Готовността ви да работите по отстраняване на пропуските и изпипване на детайлите говори много за вас. Прецизността ви е пословична и заслужава уважение. Разгръщайки потенциала си, ще покажете умения и в области, които до скоро са били непознати за вас. Не пренебрегвайте личния си живот. Ще имате изненади, но бъдете по-активни.
08 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
На някои от вас денят ще предложи чудесна възможност за делова изява, която би поставила на изпитание упоритостта и дисциплинираността им. Усилието наистина си заслужава. В личен план не ви очакват никакви изненади, освен ако не се постараете да ги предизвикате. Роднинските взаимоотношения днес няма да ви носят приятни емоции.
08 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Денят е успешен за вас, тъй като ви носи възможности за развитие в дългосрочен план. От вас зависи как ще ги използвате и дали ще съумеете да ги съчетаете с дейността си. Предложения за съвместна работа няма да липсват днес, затова преценете от какво можете да се възползвате. Очаквайте добра новина от ваш роднина, свързана с негов голям успех.
08 апр 2020
Последни новини