Прогноза на Петър Алексиев се оказа вярна на 20%

Прогнозата на букмейкъра Петър Алексиев пред радио Гонг се оказа вярна на едва 20%. Работещият в първомайския пункт младеж, направи своите предположения на 1 март, като смело заяви, че на двубоя Наполи - Ювентус  ще има повече от 2,5 гола. Равенството 1:1 между тези тимове го опроверга напълно. Петър позна, че двубоят между Съдърланд и Фулъм ще завърши наравно. Както всички любители на футбола знаят, там въпреки реализираната дузпа и асистенцията  на Бербатов, крайният резултат е 2:2. Другата вярна прогноза беше, че на мача Спортинг Лисабон- Порто попаденията ще са по малко от 2,5.

С гръм и трясък се провали предположението на Петър Алексиев, че  Литекс като гост няма как да победи ЦСКА(0:2) , че Барселона ще вземе 3 точки при гостуването си на Реал Мадрид (2:1). Не позна и това,че Локо -Плд ще си извоюва трите точки срещу Локомотив - Сф (2:0).

Истината е,че като опитен играч, Петър Алексиев  направи част от прогнозите си като залагаше на малко вероятни резултати, играейки не за точност на собствените си предположения.Той знаеше, че част от залозите му  са предварително обречени, но игра  срещу масовите предположения на другите любители на „Еврофутбол“.

Петър Петров

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини