Представят проект за автомобилен подлез

Първомайци за първи път ще могат да се запознаят с проекта за автомобилен и пешеходен подлез, изготвен от НКЖИ – съобщават от пресцентъра на ГЕРБ. Това е резултатът от  срещата на премиера Бойко Борисов и  председателя на групата на ГЕРБ в ОбС Първомай Красимира Александрова на 2 юли. Тя беше предхождана от поставяне на проблема с разделянето на града и трудната комуникация между хората от двете му страни пред народните представители от ГЕРБ Пловдив Област. Темата беше акцент и в предизборната кампания на ГЕРБ по време на местните избори миналата година.

Предстоящата среща доказва, че правителството на ГЕРБ в делови порядък поставя за решаване проблемите не само на големите, а и на малките населени места, коментира Александрова, с която Инициативният комитет на гражданите се срещна няколко пъти. 

Презентацията се организира от съветниците от групата на ГЕРБ в ОбС Първомай и ще се състои на 23 ноември от 15, 30 часа в залата на Общината. На нея с проекта за подлеза ще запознае гражданите заместник генералният директор на НКЖИ Христо Алексиев. 

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини