Има карък с 5-ца от Тото 2 в Първомай

Много фишове не печелят, но само този е на едно число от джакпота

Първомай няма тотомилионер, но има карък с 5-ца във второ теглене. Млад мъж, частен предприемач, постави статус във Фейсбук:

„Ще си татуирам числата 11, 28, 32, 36 и 44 на гърба, а 46 на челото, за да си спомням за най-големия джакпот в историята на спортния тотализатор и как се разминах с него за едно число“. Младежът сподели, че играе редовно с два фиша. Единият е с постоянни числа, а другият – с такива каквито му хрумват на момента. Със случайни числа е и „каръшката“ комбинация. Вместо 46 той е избрал 2. Преди време е имал по три числа от второто теглене в две съседни колонки. Ето защо приема, че тези два джакпота не са неговите, а само намек, че редът му идва. Ако ги беше спечелил тези пари, човекът щеше да плати кредите на хората, които са у подавали ръка в живота – те не са много 5-6 човека - да им остави някой лев и да дари сума за лечение на болни деца. Каза, че не би инвестирал в местен бизнес.

По бТВ питаха как ли се чувства човекът с 5-цата във второ теглене –споделя „късметлията“ –ето ме, в първия момент не ми беше никак добре, но като погледнах по- философски на нещата, разбрах че късмета е близо и е просто въпрос на време да ми се случи, още повече че не за първи път се разминавам с 6-цата в 6/49. Не губете кураж за следващия тираж!!!“

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини