Извънземни посетиха Бяла река?

Емил Казанджиев ни показва кое къде е било по време на срещата

За среща с неидентифициран летящ обект разказаха живеещи в село Бяла река. Преди няколко дни, в навечерието на Рождество Богородично, докато седели под лампата на пътя, леля Василка Радева забелязала голямо огнено червено кълбо. То се движело от изток на запад, над къщите в покрайнините на селото. Вървяло бавно, напълно безшумно и  се спускало ниско над домовете. Часът бил 8.25- започвало да се смрачава.

Изумени от гледката били и семейство Нина и Емил Казанджиеви. Те разказват, че обектът е имал електриков ореол и се е движил на не повече от 100-150 м над тях. Съпругата, която е инженер по образование, разказва, че с подобни неща се е запознала още преди години в описаните на страниците на списание „Космос“ случки. Много развълнува, че е истински свидетел, бързо се втурнала да вземе телефона си, за да запечата на снимка огненото кълбо.  В момента когато вдига дисплея, светещият обект е осветен от фаровете на движеща се по улицата кола, а веднага след това изчезва с бърза скорост нагоре в небето, превръщайки се в ярка звезда и изгубвайки се сред другите. Съпругът Емил ни показа къде точно са седели, къде са забелязали кълбото и откъде е преминало.  Възрастната баба Минка повтори  целия разказ.  Жената никога не е чувала и не се е впечатлявала от истории за извънземни, но няма съмнение, че и тя като останалите е видяла огненочервено кълбо, летящо в небето над домовете им.

Нина Казанджиева не се и съмнява, че каквото и да е било, това явление е забелязано от движещите се по цариградския път коли. За това и бързо е влязла в интернет и е потърсила подобни разкази, но не е намерила. Не чула за нещо такова и по новинарските емисии. Преди време е чела за подобни светещи кълба над Перперикон. За това и свързва, видяното с нещо, което идва оттам.

Друга белореченка – Ваня-  потвърди, че е наблюдавала подобно кълбо преди години, на пътя за село Драгойново. Всички приятели на свидетелите се чудят как толкова спокойна са наблюдавали летящото кълбо и никой не се е притеснил, че може да бъде отвлечен. Впечатлени от  гледката, съседите седели и чакали до полунощ да се върне кълбото, но за тяхно съжаление нищо повече не се е случило. Те са абсолютно убедени, че видяното от тях е необичайно явление, свързано с чужд разум.

За случката научихме с любезното съдействие на Стальо Сталев.

Теди Кирякова

Василка Радева
Баба Минка
сем. Казанджиеви
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини