EVN променя отчетния период през септември

3320 абоната в Първомай ще бъдат засегнати от промяна в отчетния период на EVN за месец септември, съобщиха от електроразпределителното дружество. Това се налага заради процеса по модернизация на отчитането на електроенергията за битови и малки стопански клиенти, стартирал още през 2008 г. с цел повишаване на ефективността и подобряване на качеството на услугата.

Промяната представлява по-къс или по-дълъг период на отчитане само за месец септември. След това периодът на отчитане отново ще бъде както до сега – около 30 дни. Заплащането на консумираната през септември 2012 г. електроенергия ще се извършва през октомври 2012 г. Всеки един клиент може да види конкретния срок, за който е отчетена неговата консумация на електроенергия в издадената от дружеството фактура.

С цел максимално доброто информиране на клиентите, EVN България ще уведоми писмено всеки един клиент за промяната. Допълнително всеки клиент може да се информира и на денонощен телефон 0700 1 7777, както и на място в обслужващия EVN Офис.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини