Рок, денс, хип-хоп и хаус събира младежи под звездите

Илиян, Славка и Иван

Иван Ванчев, Илиян Желязков  и Славка Димитрова са се запретнали да осъществят една стара тяхна идея в Първомай. От няколко години младежите искат да направят музикално събитие “OPEN AIR”.  Музика на открито, извън града, с приятели. Идеята не е нова, заимствана е от САЩ. За да я осъществят ще им помогнат Васил Атанасов и Николай Тенев или както са известни DJ Spiky и DJ Nikko.

След обикаляне и оглеждане на подходящи места извън града, организаторите са се спрели на параклиса „Св.св. Константин и Елена“, намиращ се близо до село Татарево. Според тях той е подходящ, защото е далече от домовете на хората, широко е, има  място за паркинг и предполагат, че музиката ще се чува добре.

За озвучаването на събитието ще се погрижи Васко – Spiky. Той заедно с Nikko и Илиян пък ще изберат музиката – хаус, денс, хип-хоп и рок. Загадъчно допълват, че ще има изненади.

OPEN AIR се организира на 1 септември от 21 часа. Няма да се плаща  вход, но ще има касичка за набиране на средства. Организиран е и мокър бар под звездите. За посетителите е добре да си носят подходяща постелка за поляната. Организаторите умоляват всеки дошъл да отнесе и отпадъците си. Те ще се погрижат за почистването, но напомнят, че на това място не се извършва сметоизвозване.

Младежите се надяват да се съберат много хора и да поставят началото на една добра традиция. Убедени са, че заедно с това ще се появят и спонсорите. До сега над 180 желаещи са заявили присъствието си в събитието, регистрирано във  Фейсбук.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини