Две седмици морето ще гостува в Първомай

Лятна театрална академия - Широка лъка

През следващите две седмици децата на Първомай ще имат възможност да се докоснат до морето и морското дъно макар и само чрез изкуството. ОНЧ „Св. св. Кирил и Методий“ съвместно с Центъра за сценично изкуство организират лятна школа на тема „Морско дъно“. Децата ще се занимават с изкуство и спорт. Двете седмици ще са изпълнени с приятни занимания, посветени на морето.  За малчуганите ще се грижат опитни аниматори, компетентни учители, ще помагат завършилите курса за весели ритуали и гимназисти, занимаващи се с изкуство. 

От 6 до 17 август, във всеки работен ден от 9 до 13 часа децата ще играят и учат в различни работилници: „Костюми“, „Декори“, „Танци“, „Бойни изкуства“, „Театър“, „Музика“ и други. В края на периода, на представителна изява, всички „мореплаватели и обитатели на морското дъно“ ще демонстрират наученото.
Желаещите могат да  запишат  детето си в библиотеката на читалището или да получат повече информация там. Цената е 15 лв за двете седмици, 10 лв за седмица, а две деца от едно семейство ползват отстъпка. 
parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини