19 °C

Министър Павлова ни посъветва да си направим маркировка

Със забележката „Защо няма маркировка по новите улици?“ започна посещението на министър Лиляна Павлова в Първомай по случай приключването на проекта „Обновяване на градската среда в Първомай“. Кметът се оправда, че това не е част от проекта, но тя продължи да настоява, че маркировка трябва да има и че трябва да се направи с пари от общинския бюджет.

Кметове на няколко общини, цялата общинска администрация и граждани се бяха събрали за посещението. Едни от най- щастливите хора сред присъстващите бяха инж. Надежда Желязкова -ръководител на проекта, инж. Кузман Кузманов - един от изпълнителите и неговия екип. С големи букети баскетболистките на СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ посрещнаха най – важните дами – Министър Павлова, Директора на Управляващият орган Деница Николова и председателя на ОбС – Красимира Александрова. Отците Георги и Станимир извършиха водосвет. В приветственото си слово министърът на регионалното развитие подчерта, че наред с големите проекти за магистрали и пътища, са изключително важни и  малките проекти, тези, които са с пряко значение за децата, родителите и възрастните във всяка община. Около 1 млд. лв са средствата, отделени за регионални малки проекти. Деница Николова поздрави община Първомай за активността й и подчерта, че проектът е изпълнен с много малко забележки и безпроблемно. Впоследствие тя обеща до седмица да бъдат приведени още средства за разплащане на дейностите.

След прерязването на трикольора, официалните лица влязоха и в баскетболното игрище. Момичетата на треньора Ангел Георгиев демонстрираха таланта си. Кметът Папазов се опита да се включи в играта, но кошът сякаш беше омагьосан и никой - нито той, нито някоя от състезателките, не успя да отбележи точка в този момент.

Теди Кирякова

Инж. Кузмов и инж. Желязкова

Зам. областният управител Грудев също посрещна Лиляна Павлова
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 16.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Умеете да инвестирате и да привличате другите да участват във вашите проекти. Днес се постарайте да изложите идеите си така, че да спечелите възможно най-много поддръжници. Ще имате късмета да се запознаете с интересна личност, която ще ви очарова и заинтригува. Внимавайте обаче за подводни камъни. Вечерта ще съумеете да свършите доста полезна работа, ще останете доволни.
16 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Настроението ви ще е добро и няма причина да не останете доволни от днешния ден. Нуждаете се от промяна на обстановката, и ако към желанията ви се включат приятели, със сигурност няма да съжалявате. Денят е подходящ и за пътешествия и романтични срещи. Насочете се към любими места и хора.
16 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес ще имате възможността да се утвърдите като коректен и лоялен партньор. Справяте се отлично със завършването на важен проект, което е сериозна крачка в професионалното ви развитие. Предстои ви скорошна стабилизация във финансов план, което ще ви даде възможност да разширите сферата на проектите си.
16 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Бъдете рационални и практични, като мобилизирате максимално силите си за да преодолеете надигащата се вълна. За хората на умствения труд се очертава напрегнат ден. Да внимават за здравето си всички, които са на работното си място. Характерно за всички ще бъде понижен жизнен тонус.
16 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Финансовата стабилност, която отдавна очаквате и от която така силно се нуждаете напоследък, тази седмица ще стане реалност. Положените от вас усилия започват да дават все по-осезаем резултат и радостта ви е напълно заслужена. Няма от какво да се притеснявате и можете спокойно да планирате бъдещите си стъпки.
16 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще вървите с късмета си днес. Улеснени ще бъдете и от добре свършената си до тук работа, така, че бъдете смели и не се предавайте пред проблемите. В хода на работата ви е възможно да се откажете от своя идея в името на по-добра. Силите ви ще стигнат да я реализирате по-скоро.
16 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Проявете повече толерантност и ще се изненадате от това, колко приятен може да бъде денят ви. Вслушайте се в съветите на деловите си партньори и ще увеличите значително състоянието си. Намерете време и за семейството си. Текат важни промени, които като че ли изпускате. Отворете очите си.
16 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Имате изявени шансове за успех в професионалната сфера. Заемете се сериозно със задълженията си, не ги оставяйте за следващия ден. Ще получите оферта, която силно ще ви заинтригува. Не пропускайте възможността да пътувате, ако ви се предложи такава. Сигурно е, че ще бъде приятно..
16 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Може би днес не ви се поема отговорност и свързвате деня с безпаметния мързел, на който смятате да се посветите. Не се поддавайте на опитите да разрушат идилията ви. Най-сигурно е да не вдигате телефона и да не отваряте на никого. Вие преценете.
16 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ако делата ви позволяват ограничете контактите и изявите си днес. Но, предвид срочността и договореностите ви повечето от вас ще бъдат на свето място. Ако не пристъпите с открито сърце в интимната си връзка, не очаквайте взаимност. Възможни са разкрития и раздели, но може пък да са за добро.
16 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Чувствате се работоспособни днес, затова едва ли ще се намери нещо, което да ви се опре. Вие не обичате да оставяте нещата недовършени, дори това да ви коства доста усилия. Днес ще свършите много полезна работа и това ще ви накара да се чувствате доволни от себе си. Намерете време и за разтоварване. Вечерта може да се срещнете с приятели.
16 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Денят е благоприятен за разрешаване на лични проблеми и възстановяване на контактите с важни за вас хора. Деловите ви ангажименти са ниво и ви носят очаквания успех. Време е да помислите за разширяване на дейността си.
16 юли 2020
Последни новини