Ричо направи предложение на Мая Манолова

Ричо с Мая Манолова на събора на Бузлуджа

С тениска с образа на Мая Манолова, Атанас Кръстев – Ричо засвидетелства уважение към устатата депутатка. На събора на социалистите на Бузлуджа новоосъзнатият партиец се запозна с любимия си политик. Той й направи предложение да присъства на учредяването  на нейния  фен- клуб в Първомай. На въпроса: Защо Мая Манолова? – Ричо отговори с усмивка: „Защото съм мъж!“ А след това от обясненията му стана ясно, че я харесва не само защото изглежда добре, но и защото умее да говори и знае какво да каже. До преди година той е бил член на ГЕРБ. И до днес уважава местния лидер Красимира Александрова най-вече заради помощта й към футбола в Първомай, но е силно разочарован от новите герберски попълнения в местната структура .  Атанас Кръстев обеща да разкаже за политическите си възгледи в специално интервю за www.parvoami.net.

15-килограмова диня пък връчиха представителите на партийната организация в Караджалово на лидера си Сергей Станишев. Младежи се редуваха да носят огромния плод, който беше надписан специално за председателя.

140 социалисти от общината се качиха на традиционния събор на Бузлуджа и отбелязаха 121 години от създаването на социалистическото движение в България. Тази година то бе под надслов „Решимост за промяна“. За разлика от автобусите от Русе, които трябваше да заобиколят заради свлачище, първомайските автобуси закъсняха заради объркване на шофьорите.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини