Митков влезе в управлението на Областния съвет на БСП

Председателят на Общинския съвет на БСП – Първомай Николай Митков стана член на Изпълнителното бюро на Областния съвет на БСП – Пловдив се съобщава в прессъобщение на Партията. 15- членното ръководство е избрано на заседание, на което е присъствал и председателят на НС Сергей Станишев.

По предложение на организациите в Първомай, Асеновград и Садово, за областен лидер на БСП е преизбран Георги Гергов.  Пълното мнозинство, с което бе гласувано доверие на Гергов  показва, че има много висока степен на консолидация  и личен авторитет в структурите от Пловдив област, каза Сергей Станишев. Пловдив област е важна  и виждам, че и структурата и лидерът и имат амбицията да повишават доверието към БСП и да побеждават, допълни Сергей Станишев.

На заседанието беше отчетено и събирането на подписи в подкрепа на референдум за построяване на атомна електроцентрала в Белене. Наградени бяха активистите, събрали най- голяма  подкрепа за референдума.

В Първомайска община кампанията е получила съдействие от различни по политическа ориентация кметове и мениджъри и е събрала около 3500 подписа.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини