Кунева идва в Първомай

На 19 юли от 18:30 часа г-жа Кунева и представители на партията “Движение България на гражданите” ще имат среща с обществеността на Първомай, в залата на Общински съвет. Освен разговори по различни теми, ще бъдат представен и опорния екип за общината. Местните активистите на новата партия отказаха да говорят за екипа преди четвъртък. Те искат всичко да стане ясно в деня на срещата.

Днес, 17 юли 2012 г. учредители, членове на Националния съвет и симпатизанти на “Движение България на гражданите” ще присъстват на внасянето на документите за регистрация на политическата партия в Софийския градски съд - е съобщила г-жа Кунева на личния си профил във Фейсбук. . Документите ще бъдат внесени в 14.00 часа в деловодството на СГС в Съдебната палата на бул. “Витоша” 2.

Учредителното събрание на “Движение България на гражданите”, което се проведе на 1 юли 2012 г., единодушно избра за председател на партията Меглена Кунева. На първото заседание на Националния съвет на 4 юли бяха избрани и тримата секретари на партията: Людмила Елкова, Йонко Грозев и Калин Томов. Председател на Контролния съвет на “Движение България на гражданите” е професор Камен Велев.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини