33 °C

Николай Митков : ГЕРБ носят отговорност за състоянието на общината

Не закъсня реакцията на БСП - Първомай за изказванията на общинските съветници от ГЕРБ.  Николай Митков, общински съветник и Председател на ОбС на БСП Първомай заяви, че ГЕРБ управлява в община Първомай и сега и през предишния мандат, и Красимира Алкександрова като част от това управление трябва да носи солидарна отговорност заедно скмета за състояникето на общината.

Недоумявам  защо, след като ГЕРБ са във властта предишните четири години и сега чрез своя   зам.-кмет– Иван Георгиев и зам.-председател на Общински съвет-  Красимира Александрова - заяви Митков- чак сега искат проверка на състоянието на общината, пита Митков.

ГЕРБ носят отговорност за състоянието на община Първомай. Заедно с кмета Ангел Папазов те  трябва да отговарят за пасивите и негативите, защото вината за случващото се в Първомай е на ГЕРБ и на кмета. Те са част от схемата за съсипване на общината. И доказателствата за това  са много. ГЕРБ, след идването си на власт спряха проектите за канализации в общината, удължиха срока за реконструкцията на 16 улици в града с три години, за да пробутат свои фирми за изпълнители.

Сегашният разрив между ГЕРБ и кмета има своите обяснения и те са, че най-вероятно не са постигнали споразумение по някой финансови въпроси или че като мишоци напускат потъващия кораб, чиито пробойни  са направени от тях, категоричен е председателят на БСП в Първомай.

 Oще при приемането на Бюджета за 2012  година на община Първомай, ние,  общинските съветници от БСП, алармирахме за неразплатените сметки, за задълженията  на общината, допълни Митков. Сега  от ГЕРБ се сетиха, че има проблем, и че трябва да търсят отговорния за това. Изнесените данни от ГЕРБ  са  факти, които те знаят и отговорността за случващото се в общината носят самите те, тъй като са управляващи.

 Общинските съветници от БСП вече  провеждат поредица от срещи, на които правят  достояние всички проблеми в местната власт, както и необходимото за събуждане на гражданското общество, каза още Николай Митков.

 parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 16.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Умеете да инвестирате и да привличате другите да участват във вашите проекти. Днес се постарайте да изложите идеите си така, че да спечелите възможно най-много поддръжници. Ще имате късмета да се запознаете с интересна личност, която ще ви очарова и заинтригува. Внимавайте обаче за подводни камъни. Вечерта ще съумеете да свършите доста полезна работа, ще останете доволни.
16 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Настроението ви ще е добро и няма причина да не останете доволни от днешния ден. Нуждаете се от промяна на обстановката, и ако към желанията ви се включат приятели, със сигурност няма да съжалявате. Денят е подходящ и за пътешествия и романтични срещи. Насочете се към любими места и хора.
16 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес ще имате възможността да се утвърдите като коректен и лоялен партньор. Справяте се отлично със завършването на важен проект, което е сериозна крачка в професионалното ви развитие. Предстои ви скорошна стабилизация във финансов план, което ще ви даде възможност да разширите сферата на проектите си.
16 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Бъдете рационални и практични, като мобилизирате максимално силите си за да преодолеете надигащата се вълна. За хората на умствения труд се очертава напрегнат ден. Да внимават за здравето си всички, които са на работното си място. Характерно за всички ще бъде понижен жизнен тонус.
16 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Финансовата стабилност, която отдавна очаквате и от която така силно се нуждаете напоследък, тази седмица ще стане реалност. Положените от вас усилия започват да дават все по-осезаем резултат и радостта ви е напълно заслужена. Няма от какво да се притеснявате и можете спокойно да планирате бъдещите си стъпки.
16 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще вървите с късмета си днес. Улеснени ще бъдете и от добре свършената си до тук работа, така, че бъдете смели и не се предавайте пред проблемите. В хода на работата ви е възможно да се откажете от своя идея в името на по-добра. Силите ви ще стигнат да я реализирате по-скоро.
16 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Проявете повече толерантност и ще се изненадате от това, колко приятен може да бъде денят ви. Вслушайте се в съветите на деловите си партньори и ще увеличите значително състоянието си. Намерете време и за семейството си. Текат важни промени, които като че ли изпускате. Отворете очите си.
16 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Имате изявени шансове за успех в професионалната сфера. Заемете се сериозно със задълженията си, не ги оставяйте за следващия ден. Ще получите оферта, която силно ще ви заинтригува. Не пропускайте възможността да пътувате, ако ви се предложи такава. Сигурно е, че ще бъде приятно..
16 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Може би днес не ви се поема отговорност и свързвате деня с безпаметния мързел, на който смятате да се посветите. Не се поддавайте на опитите да разрушат идилията ви. Най-сигурно е да не вдигате телефона и да не отваряте на никого. Вие преценете.
16 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ако делата ви позволяват ограничете контактите и изявите си днес. Но, предвид срочността и договореностите ви повечето от вас ще бъдат на свето място. Ако не пристъпите с открито сърце в интимната си връзка, не очаквайте взаимност. Възможни са разкрития и раздели, но може пък да са за добро.
16 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Чувствате се работоспособни днес, затова едва ли ще се намери нещо, което да ви се опре. Вие не обичате да оставяте нещата недовършени, дори това да ви коства доста усилия. Днес ще свършите много полезна работа и това ще ви накара да се чувствате доволни от себе си. Намерете време и за разтоварване. Вечерта може да се срещнете с приятели.
16 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Денят е благоприятен за разрешаване на лични проблеми и възстановяване на контактите с важни за вас хора. Деловите ви ангажименти са ниво и ви носят очаквания успех. Време е да помислите за разширяване на дейността си.
16 юли 2020
Последни новини