2 °C

Николай Митков : ГЕРБ носят отговорност за състоянието на общината

Не закъсня реакцията на БСП - Първомай за изказванията на общинските съветници от ГЕРБ.  Николай Митков, общински съветник и Председател на ОбС на БСП Първомай заяви, че ГЕРБ управлява в община Първомай и сега и през предишния мандат, и Красимира Алкександрова като част от това управление трябва да носи солидарна отговорност заедно скмета за състояникето на общината.

Недоумявам  защо, след като ГЕРБ са във властта предишните четири години и сега чрез своя   зам.-кмет– Иван Георгиев и зам.-председател на Общински съвет-  Красимира Александрова - заяви Митков- чак сега искат проверка на състоянието на общината, пита Митков.

ГЕРБ носят отговорност за състоянието на община Първомай. Заедно с кмета Ангел Папазов те  трябва да отговарят за пасивите и негативите, защото вината за случващото се в Първомай е на ГЕРБ и на кмета. Те са част от схемата за съсипване на общината. И доказателствата за това  са много. ГЕРБ, след идването си на власт спряха проектите за канализации в общината, удължиха срока за реконструкцията на 16 улици в града с три години, за да пробутат свои фирми за изпълнители.

Сегашният разрив между ГЕРБ и кмета има своите обяснения и те са, че най-вероятно не са постигнали споразумение по някой финансови въпроси или че като мишоци напускат потъващия кораб, чиито пробойни  са направени от тях, категоричен е председателят на БСП в Първомай.

 Oще при приемането на Бюджета за 2012  година на община Първомай, ние,  общинските съветници от БСП, алармирахме за неразплатените сметки, за задълженията  на общината, допълни Митков. Сега  от ГЕРБ се сетиха, че има проблем, и че трябва да търсят отговорния за това. Изнесените данни от ГЕРБ  са  факти, които те знаят и отговорността за случващото се в общината носят самите те, тъй като са управляващи.

 Общинските съветници от БСП вече  провеждат поредица от срещи, на които правят  достояние всички проблеми в местната власт, както и необходимото за събуждане на гражданското общество, каза още Николай Митков.

 parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 03.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си. Ще спечелите, ако запазите позициите си независимо от трудностите и подготвите следващите си изяви. Други ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си.
03 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се заемете с важните си задачи, но не са изключени и изненади, които да наложат промяна в плановете ви. Денят е свързан и с развития от личен характер, ще имате придобивки и срещи с хора, към които храните очаквания по интересуващ ви въпрос. С колегите си бъдете общителни, но не разкривайте пред тях интимния си живот.
03 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Овладени и без излишна показност, ще работите по текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни.
03 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Коректното ви поведение ще се оцени от хората, с които си сътрудничите, и в замяна ще получите същото. Не се притеснявайте излишно за проблем, касаещ близък човек. Ще съумее да се справи сам, а ако поиска помощ – не му отказвайте. Парични вложения ще ви накарат да потърсите съвет от хора, занимаващи се с инвестиции.
03 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
И творческите и професионалните ви амбиции ще намерят реализация днес. Не се колебайте да се обграждате със сътрудници, защото те ще се окажат от решаваща роля при един служебен проблем, който ще доведе до финансов успех. Едно запознанство е възможно да прерасне в голяма любов.
03 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се погрижите за детайлите в работата си, за да елиминирате изненадите и постигнете очакванията си. Благодарение на организираността и предвидливостта ви, средствата ще ви стигнат за всичко, което планирате. Занимаващите се с бизнес ще реализират търговска сделка или доведат споразуменията с клиенти и партньори до предстояща такава.
03 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
03 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
За някои от вас работа ще продължи и то с придобивки. Ще постигнете това, за което се борите, като оставате доволни. Погрижете се за близките си, те очакват това от вас. По отношение на личните си амбиции е добре да посветите в тях и партньорите си, ако имате такива.
03 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
03 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Някои от вас ще се занимават с организационни въпроси, свързани с работата им. Имате възможност да работите на спокойствие и да напреднете наистина много. Не се отказвайте от идеята, дадена ви от ваш близък. Впоследствие ще откриете безспорни предимства и възможности за в бъдеще.
03 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Тревогите ви, свързани с близък човек ще отпаднат. Нещата около него започват да се развиват в благоприятна светлина и това внася спокойствие в семейството. Благодарение на последователните си действия имате шанс да реализирате отдавна планувано начинание.
03 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Денят ще премине изцяло под знака на деловите ви успехи. Усетът ви за изгодни инвестиции ще ви открие добра възможност да увеличите финансовото си състояние. С помощта на нови партньори ще укрепите позициите си в избраната от вас сфера на действие.
03 мар 2021
Последни новини