С 4:1 "Лудогорец" надви "Борислав"

4:1 завърши контролата между „Лудогорец“ и Борислав. Шампионите поканиха първомайския отбор, като част от подготовката си за Шампионска лига. Хетрик отбеляза белгийският национал Кабаселе като реши мача между 35-тата и 43-тата минута. Феноменално попадение отбеляза играещият - треньор Митко Янчев в края на първото полувреме. Той копна топката между четирима защитници и тя влезе във вратата.  През второто полувреме крайното 4:1 оформи новото попълнение на Лудогорец – холандецът Бургзорг.

Ръководството на разградския тим е останало доволно както играта на своите, така и от предложеното на терена и от двата отбора. Изключително са благодарни за реакцията.

Янчев отличи няколко човека от тима – вратарят Иван Маринов, последния в защитата Петър Ангелов, стопера Велко Велков и капитана Добрин Милчев. Отборът и треньорът благодарят и на близо 80-те привърженика, които са пътували до Смолян, за да подкрепят „Борислав“.

Доказахме, че имаме силен отбор – каза Янеца, но липсата на пари прави бъдещето несигурно. Никой не знае какво ще се случи наесен.

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини