С бляскава изява децата от ОДЗ"Марица" набираха средства

Благотворителен концерт на децата от ОДЗ „Марица“ събра средства за попълване на гардероба на малките актьори, танцьори и певци от учебното заведение, както и за закупуване на щори и мебели за повече уют в стаите.

В големия салон на ОНЧ”Св.Св.К.и Методий „ гр. Първомай, възпитаниците на ОДЗ”Марица” възпламениха публиката с бляскавия спектакъл ”Ние сме децата , ние сме светът”, по сценарий на Димитрия Ушева-старши учител и постановка на педагогическия екип и под вещото ръководство на музикалния ръководител Елена Тенева.Час и половина празнично украсената сцена бе озарена от слънчеви детски усмивки , пъстроцветни багри и шеметни звуци.Тази прелестна феерия омагьосваше , умиляваше , възхищаваше препълнената зала. Родители и граждани ,с небивал интерес, се наслаждаваха на жизнерадостните песни, затрогващите стихове и вдъхновяващите танци, поднесени с финес и искреност от децата.На тържествената сцена се изявиха всички 6 групи на детската градина.Малчуганите от яслата предизвикаха истински фурор с появата си в началото на спектакъла, а след тях всички останали показаха невероятните си таланти, забавлявайки публиката , която бурно ги аплодираше.

Този спектакъл бе венецът на изява за децата от подготвителната група - бъдещите ученици.Те се сбогуваха със своите приятели , учители и любимо детско заведение, което ще остане завинаги в сърцата им като спомен от щастливото детство. В милото тържество взеха участие с красивите си гласове и бившите възпитанички на градината –Катя и Александра Бойчеви , Виолета Станчева.

Празничното шоу завърши с песента „Ние сме децата ,ние сме светът” като щрих , синтезиращ в себе си красотата , надеждата и упованието на света, в най-голямата ценност-нашите уникални деца.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини