5 златни медала и отборно първо място спечелиха каратистите на „Шампион“

5 златни, 4 сребърни и 4 бронзови медала и отборна тила донесоха децата каратисти от СКК“Шампион“ от последното държавно първенство за деца киокушин-кан, проведено в Бургас. По традиция след първата тренировка сенсей Драган Драганов поздрави поотделно всеки от състезателите.Накрая им пожела да имат мечти и да ги преследват.

Малките каратеки премериха сили в 22 категории на Кумите и в 2 категории на Ката. Два финала са играли „шампионите. Единият между братята близнаци Марио и Станислав Иванови. Това не им се случва за пръв път и за сега Марио води на брат си с един златен медал в повече. А сенсей им пожела догодина да се състезават в националния отбор за младежи, на който той в момента е треньор. Другият финал между момчета от клуба е спечелил Христо Петров срещу Георги Гитев.

На състезанието в Бургас СКК“Шампион“ печели отборна титла за четвърти път.

След дни предстои едно от най-важните състезания на Драгомир Драганов и Генади Стоев- All Japan- най-силният турнир в Япония за юноши и ветерани, а на 11 и 12 май мъжете ще се състезават на европейското първенство в Сарагоса.

Медалисти от Бургас са:

Злато: Марио Иванов, Христо Петров, Ангел Ангелов, Миглен Димитров, Мартин Петров

Сребро: Станислав Иванов, Димитър Димитров, Георги Гитев, Божидар Георгиев;

Бронз: Васил Димитров, Станислав Маринов, Йоана Грозева; Илиян Илиев

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини