Ученически екип създаде впечатляващ клип срещу агресията

Ученици създадоха клип "Не на агресията". Темата беше актуална преди няколко дни, когато беше Световният ден на розовата фанелка или Денят посветен на борбата с тормоза в училище.

В ролята на провокатор влязла Павлина Георгиева – педагогически съветник на СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“. Тя знаела за интересите на  десетокласника Константин Тенев му възложила да направи клип по темата. Младежът събрал няколко свои приятели и почти на „един дъх“ направили видеото. Дори и сценарият бил импровизиран. Гимназистите Станимир Ангелов, Добрин Иванов, Ивайло Налбантов и Симеон Андонов просто влезли в роля. Според Константин агресията е по – често срещана при малките. Сега се надява, клипчето да им въздейства. Обработката на клипа направил  Димо Шолев от ПГСС „Васил Левски“. Двамата са екип и дори вече си имат име – S.U.D.O.K.U. Зад него не се крие нищо особено – просто им харесва и го свързват с мислене. Това не е първият им опит. Напротив – младежът работил, за да си купи техника и вече има няколко сериозни опита. „Обороти“ е песента , която предизвика фурор в Първомай.  За 2 дни събра 800 гледания в Youtube . Проектът е изцяло първомайски и е дебютната песен на Янко Ечкин, текста на песента е на Янко , бийта на песента е дело пак на Янко и на Кирил Калоферов- (Highflyer) който е и продуцент на песента .

Предстоят още нови проекти , които ще запазим в тайна засега – загадъчно заявява Константин и добавя- надяваме се да ви хареса , ще бъдем безкрайно благодарни да сложите един палец нагоре за песента .

https://www.youtube.com/watch?v=VFnSdNl71dY&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=dbbijDVSSqE

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ог
    оглупял индивид
    4 0
    06:03, 3 мар 2015
    В клипа ролята на главният герой -агресор Путин,също се играе от дете и е едно такова дребно и много смешно за публиката.
Последни новини