10 °C

Родилка благодари на Родилно отделение с емоционално видео

Нестандартен начин избра млада родилка да благодари на МБАЛ-Първомай и по-специално на Родилно отделение и екипа на д-р Кръстев. Тя е разказала в 5-минутен емоционален клип за болницата и отделението.

По време на престоя тя е била впечатлена от професионализма на екипа и отличните условия в избраната от нея ВИП стая – пресъздадена е домашна обстановка, с легло за придружител, люлееща седалка за бебето и всичко необходимо за удобството на майката. А стените в коридора и стаята са изписани с подходящи сюжети от Ивайло Налбантов

Безспорно отделението е една от гордостите на първомайската болница. Разполага с два кувьоза, родилната зала е покрита с антибактериална боя и е оборудвана със съвременна апаратура, а екипите са съставени от висококвалифицирани специалисти.

В условията на извънредно положение в отделението са се родили 15 бебета.

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ас
    Асен
    3 -2
    09:16, 6 апр 2020
    към декември и януари се очаква бума
  • 2
    Ал
    Александра
    7 0
    12:54, 6 апр 2020
    Браво на всички медици от отделението. Вие сте истинските герои днес.
  • 3
    Н
    Н
    7 -1
    13:20, 6 апр 2020
    Ето това е истинският смисъл на живота. Другото няма значение!
  • 4
    Ге
    Георги Здравчев.
    2 -1
    19:04, 6 апр 2020
    Просто са уникални всички особено доктор Кръстев е като бог в тази облас живи и здрави да са всички и да продължават в същия дух и ние ви благодарим за прекрасното предразполагане и за всичко като цяло.БЛАГОДАРИМ ВИ.
  • 5
    Г.
    Г.
    5 -1
    19:16, 6 апр 2020
    Даже се чудя на хора отиват в пловдив по 2хил лв плащат за раждане и не познават даже екипа в повечето случаи а тук доктора е изродил от 40год целия град и околните даже от тва по голям експерт та той сигорно ги е учил тия от пловдив ама всеки си приценя.
Последни новини