19 °C

Получихме отговор на въпросите за тока

След като попитахме инж. Стефан Йочков за честите аварии и прекъсването на електрозахранването в Първомай, получихме отговор. Повод за зададените въпроси, стана аварията на 22 февруари, оставила без Интернет и телевизия няколко квартала в града. Публикуваме полученото писмо с незначителни съкращения:

"На 22.02. 2012 г. около 21.00 часа е аварирал кабел средно напрежение от подстанция "Първомай" до трафопост "13". В рамките на два часа авариен екип на Клиентски енергоцентър (КЕЦ) Първомай локализира повредата и успя да възстанови нормалното електрозахранване на клиентите. Предишно прекъсване в Първомай е регистрирано на 26.01.2012 г. като причината за него бяха крайно лошите метеорологични условия. Тогава също в рамките на 2 часа електрозахранването беше възстановено. Уверяваме Ви, че аварийните екипи на дружеството са в непрекъсната готовност да работят за нормализиране на електроснабдяването в случаи на повреди.


Благодарение на направените инвестиции в мрежата, професионалната работа на нашите сътрудници  и добрите ни партньорски взаимоотношения с органите на местната власт, клиентите на територията на Община Първомай на практика не усетиха последствията  от тежката зима, оставила много хора без ток на няколко пъти. През 201О и 2011 г. в град Първомай дружеството инвестира над 1 500 ООО лева като са подменени стари кабели с обща дължина 6 570 м. За всички тези обекти имаме издадени разрешения за строеж от Община Първомай и са въведени в експлоатация по реда на Закона за устройство на територията (ЗУТ).


През 2012 г. продължаваме с инвестициите и ремонтите: ще бъдат подменени още над  3 650м кабели и ремонтирана въздушна мрежа на обща стойност над 740 ООО лв. В близките дни ще бъде внесен за разглеждане в Община Първомай и проект за подмяна на посоченият по-горе кабел, Всичко това е с цел подобряване на качеството и непрекъснатостта на електрозахранването.

Оставяме на разположение за всички наши клиенти на mail: iпfo@evn.bg, на денонощните ни телефони: 0700 1 0007- з.а аварии; 0700 1 7777- за информация; 0700 1 0207- за автоматична проверка на сметка на интернет страницата ни www:evn.gg или лично в КЕЦ."


Благодарим за отзивчивостта. Надяваме се инвестициите в мрежата да доведат до безаварийна работа, за да не страдат клиентите на кабелни оператори, интернет доставчици и домакинствата в Първомай.

Parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 16.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Дребни неприятности в определени моменти ще блокират дейността ви или ще внасят затруднения в ежедневните ви задължения. Не допускайте друг освен вас да определя ритъма ви на работа или задачите, които имате през деня. Печелите доверието на важен за вас сътрудник. Помощта му в бъдеще ще ви е много полезна.
16 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес едва ли ще сте много съсредоточени върху работата си, защото ви вълнуват въпроси от личен характер. Държите се странно с околните и не трябва да се изненадвате от реакциите им. Преценете кое е по-важно за вас и се заемете с него.
16 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес ще се натъкнете на нещо, което ще се окаже особено полезно за работата ви, особено за в бъдеще. Имате достатъчно търпение, за да развиете възгледите си докато започнат да носят желаните от вас резултати. Стараете се да не обръщате внимание на поведението на определен човек, който ви е неприятен и това е наистина най-доброто което можете да направите.
16 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят е характерен с непрекъснатата смяна на онова, с което ще се занимавате. Трудно ви е да се концентрирате за дълго, но едва ли ще е и нужно. Заети сте с приятни неща, като повечето от тях са свързани и с хора, на които държите. Предстои ви пътуване по работа, което ще ви отвори много възможности.
16 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Напрегнати сте, въпреки, че ви се иска да си починете и да се заемете с нещо разтоварващо. Бъдете готови на промени и в личен план. Очаква ви сериозен разговор с интимният ви партньор. Подготвяте изненада за свой близък, от която всички ще останат наистина очаровани. Семейството ви ще застане зад всяко ваше решение.
16 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Мотивирани сте да започнете нещо ново и с конкретни действия ще се заемете с реализацията му. Насърчавайки у себе си този плам, много скоро ще материализирате намеренията си. Не пропускайте да изразите уважението и обичта си към хората, които осмислят живота ви. Пътуванията ще са приятни.
16 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Възможни са разногласия с колегите и началниците ви днес. Бъдете по-дискретни по отношение на нещата, които са ви поверени и не злоупотребявайте с доверието им. Вие също не изпадайте в излишна сантименталност, не е нужно да разголвате душата си пред всеки. Други от вас ще пътуват, най-често по служебни дела.
16 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Погрижете се за интересите си, като не пречите на другите да мислят за своите. Много неща ще се променят, не пестете усилия и се старайте да останете добри хора. Любовта ще ви помогне по-лесно да се справите със затрудненията си, срещайки ви с подходящия за вас помощник.
16 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Започвате с много хъс новия работен ден и както може да се очаква имате доста работа за вършене. Успехът ви във всяко едно начинание до голяма степен зависи от собствената ви организация, затова подредете по важност ангажиментите си.
16 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Смело ще пристъпите към действия, осигуряващи защита на интересите ви. Професионалните задачи ще заемат по-голямата част от деня ви. Добре преценете и организирайте времето си, за да ви стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.
16 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бизнесът ви изисква сили и средства, които не винаги имате в наличност. В тази връзка ще търсите съдействие от кредитни институции и хора, имащи по-големи възможности от вас. Категорични сте в намерението си да подобрите бита си.
16 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Можете да спечелите вниманието и готовността за съдействие и на най-търсените хора, ако проявите искрен интерес към тях. Всеки харесва човека, който му се възхищава. Ще спечелите приятели, ако правите за тях неща, които изискват време, енергия, безкористност и внимание, ако ги поздравявате сърдечно и с ентусиазъм. Бъдете целенасочени днес и ще успеете.
16 юли 2020
Последни новини