8 °C

Получихме отговор на въпросите за тока

След като попитахме инж. Стефан Йочков за честите аварии и прекъсването на електрозахранването в Първомай, получихме отговор. Повод за зададените въпроси, стана аварията на 22 февруари, оставила без Интернет и телевизия няколко квартала в града. Публикуваме полученото писмо с незначителни съкращения:

"На 22.02. 2012 г. около 21.00 часа е аварирал кабел средно напрежение от подстанция "Първомай" до трафопост "13". В рамките на два часа авариен екип на Клиентски енергоцентър (КЕЦ) Първомай локализира повредата и успя да възстанови нормалното електрозахранване на клиентите. Предишно прекъсване в Първомай е регистрирано на 26.01.2012 г. като причината за него бяха крайно лошите метеорологични условия. Тогава също в рамките на 2 часа електрозахранването беше възстановено. Уверяваме Ви, че аварийните екипи на дружеството са в непрекъсната готовност да работят за нормализиране на електроснабдяването в случаи на повреди.


Благодарение на направените инвестиции в мрежата, професионалната работа на нашите сътрудници  и добрите ни партньорски взаимоотношения с органите на местната власт, клиентите на територията на Община Първомай на практика не усетиха последствията  от тежката зима, оставила много хора без ток на няколко пъти. През 201О и 2011 г. в град Първомай дружеството инвестира над 1 500 ООО лева като са подменени стари кабели с обща дължина 6 570 м. За всички тези обекти имаме издадени разрешения за строеж от Община Първомай и са въведени в експлоатация по реда на Закона за устройство на територията (ЗУТ).


През 2012 г. продължаваме с инвестициите и ремонтите: ще бъдат подменени още над  3 650м кабели и ремонтирана въздушна мрежа на обща стойност над 740 ООО лв. В близките дни ще бъде внесен за разглеждане в Община Първомай и проект за подмяна на посоченият по-горе кабел, Всичко това е с цел подобряване на качеството и непрекъснатостта на електрозахранването.

Оставяме на разположение за всички наши клиенти на mail: iпfo@evn.bg, на денонощните ни телефони: 0700 1 0007- з.а аварии; 0700 1 7777- за информация; 0700 1 0207- за автоматична проверка на сметка на интернет страницата ни www:evn.gg или лично в КЕЦ."


Благодарим за отзивчивостта. Надяваме се инвестициите в мрежата да доведат до безаварийна работа, за да не страдат клиентите на кабелни оператори, интернет доставчици и домакинствата в Първомай.

Parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 05.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес е възможно да попаднете на някои идеи, за което ще ви помогнат верни приятели. Не мислете че амбициите ви са неизпълними, възможно е дори резултатите да надхвърлят очакванията ви. Необходима е повече упоритост от ваша страна, а не да се отказвате при първата трудност.
05 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Уморени сте от трудовата си седмица и домашната атмосфера ще се окаже най-добрия избор. Близките ви няма да ви притесняват, бихте могли да се отпуснете. Телефонно обаждане ще повиши очакванията ви, ще ви направи ведри и общителни. Хобито ви ще върне позабравени емоции и с носталгия ще го подновите отново.
05 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Разграничавайки служебните взаимоотношения от личните, си запазвате свободата и авторитета. Ще проявите коректност и залагайки на принципите си, ще ги следвате без колебания. Компромисите също са част от играта, стига да бъдат спазвани правилата. Ще има и какво да ви радва: любов, пари и популярност.
05 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Действайте решително и със замах. Не позволявайте на случайни хора да ви губят времето с ненужни съвети. Ще поставите на мястото всеки детайл и ще сглобите мозайката. Едно силно присъствие до вас ще ви подейства тонизиращо и ще внесе нови перспективи в интимният ви живот.
05 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Около вас ще бъде шумно и е възможно това да ви създаде умора и напрежение. Задълженията ви ще са не по-малко натоварващи, но ще се справите. Всичко е във вашите възможности. Добре е да намерите време и за отмора, и за всичките неща, които ви карат да се чувствате добре.
05 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
За повечето от вас този ден ще бъде посветен на дома и семейството. Радвате се че имате възможност да оставите професионалните си дела настрана и да се заемете с неща, които касаят най-близките ви хора. Конкретни идеи, свързани с дома ще ангажират вниманието на творческите натури. Ваш приятел има нужда от съвет, затова не пренебрегвайте оплакванията му.
05 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Днес си кажете, че и вие сте човек, имащ нужда от почивка и повече удоволствия. И това е така. Направете нещо специално за себе си, поглезете се. Харесвани сте и това ще внася допълнително настроение вечерта, в компанията на приятели. Забавленията ще ви освободят от напрежението и с нови сили ще се реализирате.
05 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Мислете положително и потискайте притесненията си. Животът ви може да стане по-хубав, стига да се освободите от инерцията, която ви владее и потърсите нови начини за развитие. Любим човек ще ви зареди с хубави емоции, ако му позволите. Ще ви обхване лекота и усещане за нещо приятно.
05 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Очаква ви интересен и приятен ден днес. Предпочитате да си почивате, но често ще се случва така че ви занимават редица други неща. Ваш приятел очаква от вас компетентен съвет, към който ще е добре да подходите сериозно. Привлича ви определена възможност, но засега едва ли ще успеете да я осъществите. Имате шанса да стабилизирате отношенията си с близък човек.
05 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Посетете някои тихо и приятно място, където да си починете и да съберете мислите си. Имате умения, с които приобщавате бързо околните, но е добре и да ги задържите по-дълго в обкръжението си. Дарбата ви да говорите убедително я допълнете с коректност и вежливост. Това ще ви гарантира повече добри контакти.
05 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
В добро настроение и отлична форма ще се чувстват повечето от вас. Много от контактите, които имате днес ще са полезни за бъдещите ви професионални изяви. Не допускате изненади. Напълно владеете положението и добрите резултати няма да закъснеят. Вървите уверено и смело напред.
05 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С усмивка и премерени жестове се отнесете към съветите на онези, които открито се грижат за вашето добруване. Движението е начин на съществуване, предстои да го осмислите за себе си. Заслужавате най-доброто и последващите развития в живота ви ще го докажат. Благоприятно развитие на здравословен проблем.
05 апр 2020
Последни новини