Най-добрите джаджи на 2011

Телефоните стават смартфони, компютрите – все по-бързи, телевизорите предлагат все по-качествена картина. Какво се появи в битието ни през 2011? Технологии, продукти, услуги – любимите ни джаджи задобряват. Tech Radar следи хилядите високотехнологичните продукти на пазара и ето сега каймака от най-доброто през 2011, според авторитетните специалисти на изданието.

Най-добър LCD телевизор Philips 46PFL9706H
Този телевизор на Philips печели по една много добра причина: той вероятно показва най-добрат 2D картина, която някога сме виждали от LCD телевизор. Moth Eye филтърът и директната LED подсветка създават удивително добър контраст, и Perfect Pixel HD обработката спомагат да се създаде наистина красива катрина. Освен това е интелигентен - с интернет функции, както и 3D поддръжка.

Най-добър плазмен телевизор Panasonic TX-P55VT30B
През 2011 г. имаме и най-добрия плазмен телевизор, съдаван някога. Този модел е върхов в гамата на Panasonic с якрите изображения, пълни с цвят. 3D-то е с голямо подобрение в сравнение с предишните модели плазма.

Най-добър Blu-Ray плейър: Panasonic DMP-BDT310
Този Panasonic Blu-Ray плейър не само има страхотен списък функции, включително iPhone контрол, Skype функционалност и 2D към 3D преобразуване, но и успява да възпроизведе отлично видео - 2D или 3D. И все пак си е изключително лесен за използване. Той не е евтин, но пък получавате това, за което плащате.

Най-добър compact system фотоапарат: Sony Alpha NEX-7
Може да е скъп и странно оформен, но има впечатляващ брой пиксели и най-добрия EVF. Здрав, лек магнезиев корпус, ръчни настройки и отлично качество на видеото от 24-мегапикселовия сензор - почти идеален е.

Най-добър DSLR: Sony Alpha 77
OK, строго погледнато, не е SLR, тъй като има фиксирано полупрозрачно огледало, но за средния потребител това не е съществено. Е, освен този факт, има феноменалните 12 fps, автофокус Live View и електронен визьор (EVF) на мястото на оптичния. EVF е същия както в NEX-7. Черешката на тортата е 24,3-мегапикселовия сензор, A77, която улавя купища детайли.

 

Най-добър компактен фотоапарат: Canon PowerShot S100
Canon S95 е един от най-популярните компактни фотоапарати, обаче компанията е успяла да направи още подобрения в този модел. Става дума за сензорната технология за работа на слабо осветление. Дребни модификации на тялото пък правят S100 много по-удобен за хващане и употреба с една ръка. Остава да бъде похвален ръчния режим на снимане.

Най-добър телефон: Samsung Galaxy S2
Samsung Galaxy S2 е тук поради една проста причина: абсолютно отвя конкуренцията, още щом се появи в продажба. Той доказа, че е възможно да имате едновременно тънък смартфон с добър външен вид и двуядрена скорост с голям, красив екран. Освен това работи брилянтно. От очевидното, като например интерфейса на Super AMOLED Plus екрана, до малките неща, като скоростта на GPS. Samsung вдигна летвата за мобилни телефони в деня, в който Galaxy S2 излезе.

Най-добър таблет: Apple IPAD 2
Пазарът на таблети нарасна значително, откакто първият IPAD разпали интереса към по-големи сензорни екрани. IPAD 2 издуха критиците с комбинацията на двуядрна мощ и приложения като GarageBand, Codify и ArtRage. IPAD 2 е по-тънък и лек, от предшественика си, с приложения за абсолютно всеки, което го прави най-добрия сред таблетите тази година.

Най-добър продукт за игри: Nintendo 3DS
Когато на 3DS се появиха, първото впечатляващо бе хардуера. Аналоговият Pad Circle се контролира леко, 3D ефект веднага впечатляващо, и игрите с подсилена реалност, показаха какво може да постигне хардуера. Липсата на висококачествени игри се отрази зле, но вече имаме Super Mario Land 3D и Mario Kart 7.

Най-добър аудио продукт: Atomic Floyd SuperDarts
Има две неща, което трябва да знаете за SuperDarts: първо те са наистина доста скъпи, и второ - те звучат абсолютно невероятно. Няма съмнение - тези слушалки са брилянтни, ако можете да си ги позволите. Ще чувате всеки нюанс в музиката и просто ще искате да слушате всичко отново и отново. Дори кабелите им са превъзходни, гарантирано няма да се борите с възела, когато искате да слушате музиката.

Най-добра сателитна навигация: TomTom Go Live 825
TomTom вече направи най-добрите устройства за навигация, това е по-лесно за използване и по-мощно. Гладък и полиран до крайност, съобщаващ с приятен глас имената на пътищата и указателните табели на магистралата. Има опции за трафик и предупреждения за камери.

Най-добър четец: Amazon Kindle 4
Amazon Kindle e по-малък и по-лек от преди и значително по-евтин. Държи се по-смислено, ако става въпрос за софтуер, и екранът е по-добре от всякога. Kindle Store е все още най-доброто място за електронни книги, въпреки че е срамота, че няма 3G вариант.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини