Мария Бакова: Водихме честна кампания

Водихме честна кампания. Без компромати – каза Мария Бакова – председател на Общинския съвет на БСП в Първомай. Водихме кампания на два кръга – срещи с избиратели по квартали и селища и почти навсякъде предизборни митинги.  Независимо, че бяхме свидетели на безпрецедентна кампания – най-вече от ГЕРБ и от действащият кмет. Надявахме се, че избирателите ще осъдят този начин на предизборна  агитация – купуването им по всякакъв начин. Госпожа Бакова призна, че е разочарована от резултатите. Според нея те са такива защото е имало твърде много разпиляване на гласове. Изненадана е, че избирателят не е предпочел кандидатурата на млад човек с много нови идеи. Хората от листата са били некомпрометирани, неучаствали в досегашното управление, креативни и успешни.Въпреки всичко,  тя благодари на тези, които са ги подкрепили и са им повярвали. Доволна е от израстването на техния кандидат Светозар Славчев. Безспорно, явяването му на тези избори го е направило по-уверен и по-силен. Придобитият опит винаги е ценен.

НА втория тур социалистите остават верни на желанието си за промяна и на посланието „Два мандата стигат“. Те считат, че досегашното управление на Ангел Папазов и ГЕРБ не е било в интерес на гражданите.

В неделя е въпрос на отговорност, на чест, на чувство за собствено човешко достойнство е да се гласува – допълва Мария Бакова - Против простащината и бабаитлъка,  срещу диктатурата. А това може да се случи с бюлетина №8.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини