На инж. Ангелов се падна да направи първа копка

Първа копка за изпълнението на проект „Обновяване на градската среда“ направи и.д. кмет на Общината инж.Костадин Ангелов.Тя беше благословена от отците Георги и Станимир. На събитието присъстваше и инж. Кузман Кузманов – управител на „Евроарея“ – ДЗЗД – фирмата, която трябва да преасфалтира платната и да подмени тротоарите. Присъстващите граждани получиха уверение, че ако времето се задържи меко и сухо за сезона, дейностите ще приключат до Нова година, а в противен случай ще заобикаляме търпеливо тези улици до март. Кузманов използва случая и поздрави всички свои работници и колегите от другите строителни фирми по повод предстоящия празник на техния закрилник – Св. Димитър.  

Отец Георги се обърна към кандидатът за нов мандат Ангел Папазов и всички, които ще се явят на предстоящите избори с призив да завършат започнатото и да направят още и по-добри дела, за да стане Първомай по- хубав град.

Инж. Костадин Ангелов отвори бутилка шампанско и я разля пред една от машините, с пожелание за успешно завършване на проекта.

„Обновяване на градската среда“, известен още  и като „16-те улици“  има за цел да се направи реконструкция и рехабилитация на 7,2 км улични платна в града, създаване на места за отдих и пешеходни зони, включително и „скейт-парк“. Проектът е на стойност 4,4 млн. лева от Оперативна програма „Регионално развитие“ , съфинансирана от Европейският  фонд за регионално развитие.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини