Модните бански: без презрамки, асиметрични или липсващи

Benetton – както винаги много цветни

Нестандартни модели бански ще са на мода тази година по плажовете у нас и по света. Лятото е в разгара си, а жените освен, че търсят прохлада край морето, искат и да бъдат красиви, женствени и забележителни.

Обобщение на тенденциите направи Яна Караманова – бъдещ моден дизайнер, студентка в Югозападния университет. Сезонът налага показване на повечко плът, а желанието за хубав тен превръща целия бански в нефункционален. Колекциите на водещите марки са насочени към няколко други модела. Най-актуални в момента са банските тип „лента”. Тези модели без презрамки са изключително секси, но неподходящи за дами с по-голям бюст. При тях обаче не остават досадно неизпечени резки и са точно за вас, ако обичате да носите бюстиета.

Вдъхновени от роклите, които озариха предходния сезон, моделите на бански с едно рамо влизат в топ 3 по актуалност за лято 2011. Те са декорирани с разрези на нестандартни места. Да живее асиметрията!

Ресни, метални халки, къдрички, шарени и едноцветни десени – сами изберете най-подходящият модел за вас. Важното е да се чувствате добре и удобно на брега и във водата.

Модерните времена пък родиха вица, че най-актуалните бански костюми се състоят не от две, а от три части – шапка, чадър и очила.

Относно плажните аксесоари, тази година пареото запазва мястото си на най-функционална дреха за плаж. Рисуваната коприна и леката материя на шифона допринасят за ефирната визия сред морския бриз. Не забравяйте допълненията – гердани с едри мъниста, големи цветни гривни, шапки с фантастични периферии и разбира се тъмни очила.

Parvomai.net

Асиметрично предложение
Синият костюм на L Space – един от най-търсените модели
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини