Деца нахлуха в полицията в Първомай

През отворените врати на полицейското управление в Първомай днес вече са минали две групи деца. Началникът Васил Налбантов и дежурните полицаи са им показали всичко по-интересно – как се взимат отпечатъци, къде е лабораторията, кабинетите, минали са по различни маршрути в града и дори са им пуснали сирената. Полицаите са готови да посрещат и други посетители. В управлението работят около 60 човека, но днес, заради празника на МВР, продължава само административното обслужване - паспортна служба, КАТ.

По повод 5 юли, гл. инспектор Васил Налбантов се обърна към колегите си: „Поздравявам ви по случай 123 години от създаването на МВР, пожелавам ви на вас и семействата ви здраве, късмет, благополучие и професионални успехи!“.

Началникът използва случая да призове гражданите да използват лятото, за да си подновят личните документи. Сега хората са в отпуска, пътуват и почти няма желаещи да получат нова лична карта. Освен това той припомни , че септември е крайният срок, в който трябва да се регистрират пневматичните и газовите оръжия.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини